Cum alegem un costum de baie întreg?

Costum de baie întreg – must have

Ne place să fim cochete pe plajă și un costum de baie nu este suficient. Variantele în două piese le combinăm între ele. Iar un costum de baie întreg este un must have. Mie îmi place să fac plajă și mă bucur că găsesc o mare varietate de modele autentice. Un magazin online pe placul meu este Plaja Biz. A fost o adevărată surpriză să constat câte modele sunt disponibile.

Anul trecut am optat pentru costume de baie în două piese cu diverse accesorii, metalice sau textile. Iar anul acesta m-am axat pe costume de baie întregi. Sunt ideale pentru mersul la SPA sau la piscină în sezonul rece. Acesta a fost principalul motiv pentru care m-am îndreptat spre acest tip de costum de baie.

costum de baie întreg

Varianta aleasă de mine este costumul de baie întreg cu fermoar Madrid.

A fost varianta ideală pentru relaxarea la SPA. Piscina era cu trecere din interior spre exterior, iar în sezonul rece, acest model a fost cel mai potrivit. Fiind închis la spate, m-am simțit mai confortabil făcând trecerea cald, rece, interior, exterior. Fermoarul m-a lăsat să decid cât de adânc doresc să fie decolteul.

Perinițele de susținere a sânilor ajută mult pentru confort, dar și estetic. Combinația de alb cu negru este chic, iar chilotul este normal. Un material de calitate, moale, suficient de mulat fără a crea disconfort. A devenit rapid costumul de baie preferat.

costum de baie întreg

Cum alegem un costum de baie întreg?

Există o mulțime de variante și toate ne plac. Dar trebuie să alegem ce este potrivit pentru noi, pentru forma corpului nostru. Acest tip de costum de baie este o alegere practică, ideală pentru activități, precum înotul, voleiul pe plajă. Ajută la modelarea corpului, susține sânii, evidențiază talia.

***

Versiunile moderne sunt extrem de sexy, colorate și sunt o adevărată declarație de modă în sine. Există atât de multe variante de culori, stiluri pentru a se potrivi tuturor siluetelor. Au avantajul de a face minuni, arăta unele părți ale corpului cu care ne mândrim în timp ce pot ascunde altele pe care nu dorim să le expunem.

Modele petrecute peste sâni pot crea senzația de volum. Alege un model cu curea în talie pentru a subția talia. Ești scundă? Poți opta pentru un model cu decolteu adânc. Nu îți face probleme, cupele au susținere ca să te ajute să te simți confortabil.

Un costum de baie întreg ascunde cu succes cicatricile de la diverse intervenții chirurgicale. Au și rolul de a modela silueta, de a scoate feminitatea mai bine în evidență.

Variantă comodă și practică!

Modelele diverse te ajută să fii comodă, să te simți mult mai confortabil la plajă, dar și pe terasa de lângă plajă, unde te răcorești. Pe mine, mă face să mă simt mult mai sexy, mai feminină.

costum de baie întreg

Tu optezi pentru costum de baie întreg sau în două piese? Care este principalul avantaj al unui costum de baie întreg?

12 thoughts on “Cum alegem un costum de baie întreg?”

 1. Eu in ultimii ani mi-am cumparat doar costume de baie intregi, pentru ca sunt comode si acopera micile imperfectiuni, iar cele de pe Plaja.biz sunt si foarte sexy.

  Reply
 2. Pana acum cumpăram costum de baie doar dacă imi plăcea modelul și culoarea, fără sa țin cont dacă este potrivit pentru corpul meu.
  De acum încolo o sa țin cont de sfaturile tale.

  Reply
 3. Eu de vreo 3 ani îmi achiziționez numai costume de baie întregi. Nu știu de unde schimbarea, dar pur și simplu parcă cele din două piese mă fac să mă simt cam… “golașă”. 😅 Tot de la Plaja.Biz mi-am luat și eu, sunt foarte calitative.

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.