Durere de Zeruya Shalev recomandare de carte

21

Durere de Zeruya Shalev – o lectură tulburătoare

Durere de Zeruya Shalev este o carte pe care o aveam în vedere de ceva timp. Însă niciodată nu e momentul potrivit pentru o carte mai dură. În aeastă lume cu diverse probleme, lectura să fie de relaxare. Dar m-a atras coperta, știam că nu mai trebuie să o amân. Așa că zilele trecute, i-a venit rândul. O carte despre durere fizică,dar și sufletească. Se împletesc să vadă cât poți să reziști. Și cum poți să îi faci față durerii.

Durere de Zeruya Shalev poate fi comandată de pe site-ul Târgul cărții. Și chiar dacă povestea este tulburătoare, te asigur că merită citită. Viața nu este doar roz și numai bine. Ea este și despre necazuri, neputințe și dorința de a fi, din nou, bine.

Durere de Zeruya Shalev – despre durere în toate formele ei

Probabil ați văzut filme despre diverse tragedii. Poate chiar ați trecut printr-o tragedie. Durerea poate nu vă este necunoscută. Însă e cu atât mai greu când citești despre ea în cele mai fine detalii.

Iris trăiește în Israel și are neșansa de a fi implicată în atentat terorist. Nu era ziua ei de dus copiii la școală. Așa că ea nu ar fi trebuit să fie atunci, acolo. Dar destinul a avut alte planuri pentru ea. Își amintește în detaliu cearta de dimineață dintre copii. Soțul care era în întârziere. Decizia ei de a-l ajuta și de a schimba ziua. Cine s-ar fi gândit că decizia ei îi va distruge viața?

Recuperare fizică și psihică

După mulți ani, își amintește în detaliu, atentatul. Mirosul, durerea, chiar și sentimentul de despărțire a sufletului de corp. Căci ea a fost norocoasă, a supraviețuit. Alții, din păcate, au murit. A urmat o perioadă grea. Multe operații, zile în spital, apoi tratamente și medicamente. Medicamente pentru durerea fizică, ce bine că există.

La un control de rutină, ea este examinată de un medic. Numele lui îi este atât de cunoscut, chiar dacă fizic, anii l-au făcut de nerecunoscut. Prima ei iubire din adolescență. Cea care nu se uită niciodată. Însă el nu o recunoaște. Numele ei nu îi spune nimic, desigur este numele de după căsătorie. Bună scuză, nu-i așa?!

Durerea provocată de iubire, de respingere nu trece

Fiecare os, fiecare mușchi și bucată de piele îi amintește mereu de tragedie. Durerea o însotește, clipă de clipă. Dar un pumn de pastile rezolvă această problemă. Însă dragostea neîmpărtășită? Ea cum se tratează? Se vindecă vreodată?

A pierdut contacul cu el când mama lui a murit. El îi spunea că ea îi amintește de boala cruntă a mamei. Și de o perioadă nefericită din viața lui. Atunci, a renunțat la ea ca să fie fericit. Într-un moment de luciditate, mama lui Iris îi dezvăluie că el a mai căutat-o de câteva ori. Dar a decis să nu îi spună.

Furie și durere

Iris simte furie. Atâția ani a visat la el. Niciodată nu s-a gândit că el a mai căutat-o și mama ei a luat decizia de a nu-i spune. E furioasă și durerea din suflet e tot mai mare. Viața ei nu a fost roz. Nici viața de familie nu e ceea ce și-a imaginat sau dorit.

Cum va gestiona această nouă durere? Vestea că el a mai căutat-o, îi va afecta viața de familie, căsnicia? Vă invit să descoperiți răspunsurile, citind cartea!

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

21 Comments

  1. Wow, ce poveste! Una ce sigur va fi citita la momentul oportun. eu am adaugat cartea deja pe lista musai de citit cat de curand. Stiu ca din momentul ce cartea va ajunge la mine, va exista momentul perfect pentru a o citi. Multumesc pentru recomandare!

  2. Mi se pare o carte foarte antrenanta, desi este vorba despre un asemenea subiect. Chiar sunt curioasa daca ii va fi afectata casnicia. Mi-o pun pe lista 🙂

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
Ayumi Naturals
Îngrijirea tenului sensibil cu noua gamă Ayumi Naturals

Descoperă noua gamă Ayumi Naturals cu lemn de santal și Ylang Ylang BioCart are în portofoliu o mulțime de branduri...

Close