3 motive pentru a încerca crema de ochi de la Apidermin

12

Apidermin – complex apicol Veceslav Harnaj

Povestea începe în anul 1957. Profesorul, Veceslav Harnaj, împreună cu apicultorii, au pus bazele Asociației Crescătorilor de Albine. Combinatul apicol Băneasa poartă numele profesorului. Adună medalii și premii internaționale.

Numeroase produse apicosmetice există pe piață. Produsele sunt pe bază de miere, polen, ceară de albine, propolis, lăptișor de matcă. Beneficiile naturii și produsele stupului trebuie să ajungă la toată lumea!

Apidermin

Apidermin – cu drag din stup

Mamele și bunicile noastre foloseau produse Apidermin. Produsele pe bază de lăptișor de matcă nu le lipseau niciodată. E bine de știut că lăptișorul de matcă este ”un concentrat biologic bogat în substanțe proteice ce stimulează regenerarea celulară, cel mai putenic ingredient natural cu putere antiaging.”

Apidermin – produse testate

Sunt mereu în căutare de produse cosmetice bune, autentice. Deși nu mai auzisem de acest brand, am simțit că trebuie să le încerc. Sunt fan produse românești cu tradiție. Nu mai încercasem apicosmetice. Nu știam la ce să mă aștept. Instinctul însă îmi spunea că sunt bune. Ei bine, instinctul nu m-a trădat niciodată.

Apidermin

Am avut posibilitatea de a încerca două produse pentru ochi.

De ce creme pentru ochi?

De ce am ales creme pentru ochi? Deși îmi place să mă îngrijesc, uit mereu de cremele pentru ochi. Știu că e foarte important să îngrijim pielea de lângă ochi. Am sperat că avându-le în testare, îmi voi crea un obicei. Sper să nu mai uit de ele. Acum le am la îndemână, lângă crema de noapte. Nu mai am cum să uit de ele.

Părerea mea despre cremele de ochi:

  • îmi place că sunt în ambalaje mici, gramaj puțin. Folosim o cantitate foarte mică de produs. E păcat ca produsul să expire la jumătatea cantității. Sunt împotriva risipei de produse cosmetice.
  • mirosul este delicat, aproape insesizabil. V-am mai spus că sunt împotriva produselor cosmetice parfumate. Mai ales, în zona sensibilă a ochilor, nu aș aplica nimic parfumat.
  • crema se absoarbe rapid, este fluidă și nu produce iritații. Îmi plac cremele care se absorb rapid în piele. Recunosc, nu am răbdare și nici timp, să masez în exces. Aplic crema cu vârful degetelor. Masez până la absorbția completă. Și aștept minunea!

Sunt constientă că efectele se vor vedea în timp. Nu cred în cremele-minune care promit rezultate după 2-3 utilizări. Mi-e frică de reversul medaliei. Cremele de ochi trebuie folosite. Pielea în jurul ochilor este extrem de fină, de sensibilă. Ea trebuie răsfățată cu produse bune. În timp, vom vedea rezultate muncii noastre.

Voi folosiți produse de îngrijire a ochilor? Ați încercat aceste produse de la Apidermin?

 

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

12 Comments

  1. apreciez in general produsele apicole, nu conteaza ca sunt alimentare sau cosmetice. Ce-i drept, eu nu ma omor cu folosit creme, dar mamei s-ar putea sa ii placa, mai ales ca nu au parfum.

  2. Nu am incercat produsele Apidermin dar sunt sigura ca sunt bune. Si asta pentru ca mierea este in sine un produs sanatos si de mare ajutor organismului nostru.

  3. In prezent folosesc si eu o crema de la aceasta firma. Este vorba despre crema anti aging. Nici eu nu cred ca se vad minuni dupa doar cateva folosiri. Trebuiesc folosite perioade lungi de timp pentru ca rezultatele sa apara

Leave A Reply

Read previous post:
hoverboard
4 motive pentru a cumpăra un hoverboard

Hoverboard - atracție pentru copii și adulți Un hoverboard reprezintă o adevărată atracție pentru copii. Dar nici adulții nu se...

Close