Microdermabrasion scrub – cel mai bun scrub de față

16

derma•e ne oferă un scrub de față de nota 10

Îmi place să am grijă de tenul meu. Aleg produsele potrivite. Sunt mereu în căutare de produse bune. Destul de rar încerc produse noi. Însă așa mi-am găsit produsele preferate de îngrijire a tenului.

Pentru curățarea tenului, folosesc câteva produse. Pe cele mai multe le-am descoperit datorită mostrelor. Primeam numeroase mostre la comanda unor produse. Și uite așa am descoperit un produs ideal pentru mine.

Microdermabrasion scrub – cel mai bun scrub de față

Nu sunt genul care să laude produsele fără să merite. De ce spun că e cel mai bun? Pentru că am testat tot felul de produse. Acesta mi-a depășit așteptările. Mă așteptam să fie parfumat, dur, iritant și să se consume repede.

scrub de față

Cum e în realitate?

  • are un miros subtil, mie nu îmi plac produsele parfumate, le consider nesănătoase, la un moment dat mirosul devine obositor,
  • deși vorbim despre un scrub, nu este dur. Am încercat câteva scrub-uri de față. 90% au fost dure. Acesta este fin.
  • e nevoie de o cantitate mică pentru întreaga față. Cantitatea regăsită în cutie vă ajunge câteva luni bune.

 

Cum îl folosesc eu?

Eu folosesc scrub-ul în ziua în care mă spăl pe cap. Oricât m-aș limpezi de bine, tot mai rămâne. Eu îl folosesc de o dată pe săptămână, nu mai des. Având tenul gras, îmi place să-l curăț bine. Mă demachiez bine. Aplic o cantitate mică de scrub pe față. Masez ușor câteva minute bune cu ajutorul degetelor. Scrub-ul îți dă senzația de cremă fină amestecată cu pulbere de sticlă măruntă, măruntă. Inițial, am crezut că fața va rămâne iritată, chiar roșie. Am limpezit bine fața. Tenul a rămas curat, fin, aveam o senzație de ten proaspăt. Tenul meu, deși e sensibil, nu s-a iritat deloc.

scrub de față

De ce să folosim scrub de față?

Exfolierea tenului este necesară dacă ne dorim un ten curat și sănătos. Prin exfoliere, se îndepărtează celulele moarte. Ele încarcă tenul, îl fac să pară îmbrătrânit și obosit. După exfoliere, tenul este curat, catifelat, mult mai sănătos.

Acest scrub de față este multipremiat. Microdermabrasion scrub este delicat, dar extrem de eficient! Formula sa reunește un amestec special de cristale, sare de la Marea Moartă și sare vulcanică. Acest scrub:

  • ajută la îndepărtarea celulelor moarte,
  • ajută la diminuarea liniilor fine ale feței, ridurilor și cicatricilor de la acnee,
  • absoarbe excesul de ulei de pe față.

Acest scrub de față conține și astringenți naturali (lime și coajă de lămâie), dar și antioxidanți din semințe de struguri și vitamina E.

scrub de față

Bine de știut: microdermabrasion scrub poate fi folosit pentru mâini, genunchi, călcâie. Acele zone care au nevoie de curățare profundă pentru a redeveni fine. Efectul este rapid și de durată. Eu mă bucur că pot avea asemenea rezultate în confortul propriei case!

Voi folosiți scrub de față? Ați încercat acest scrub de la derma•e ? Vă tentează să-l încercați?

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

16 Comments

  1. e fin, nu irita, dar e eficient. asta e parerea pe care mi-am facut-o eu din cele 3 mostre pe care le-am avut. Are un pret destul de mare, asta m-a oprit sa il cumpar. Poate cand o sa prind vreo reducere mai mare, ma incumet.

  2. Nu am incercat scrubul pentru fata de la Derma E pana acum. Pe fata nu prea folosesc orice produs, pentru ca am niste probleme cu tenul, iar acesta nu accepta chiar orice… 🙁

  3. Am auzit numai cuvinte de lauda la adresa acestui scrub. Nu l-am folosit inca. Eu in prezent folosesc o crema de fata de la derma e pentru pete

Leave A Reply

Read previous post:
hoverboard
4 motive pentru a cumpăra un hoverboard

Hoverboard - atracție pentru copii și adulți Un hoverboard reprezintă o adevărată atracție pentru copii. Dar nici adulții nu se...

Close