8 ani de Deweekend! La mulți ani!

2

La mulți ani, Deweekend!

În urmă cu 8 ani, a apărut Deweekend! Pasiunea de a scrie m-a împins să pornesc un blog. Am cuprins articolele în 4 mari categorii. Categorii care relevau pasiunile mele. Pe parcurs, a apărut o rubrică nouă, Culinar, dezvăluind o nouă pasiune.

Azi, mă bucur să recitesc primele articole publicate. Savuram fiecare comentariu. Urmăream cu sufletul la gură statisticile. Aveam multe idei de articole. Foloseam agende și programe pentru a le structura.

deweekend

Ce înseamnă pentru mine 8 ani de Deweekend?

Recunosc, am avut momente de pauză. Am avut momente când am vrut să renunț. Însă pauzele mi-au dat energie și putere. Am revenit de fiecare dată cu idei noi. Am învățat din mers ce e blogging-ul. De la articole simple am ajuns la articole structurate doar învățând.

8 ani au însemnat muncă și studiu despre un domeniu nou.

Nu știu când au  trecut 8 ani. 8 ani în care am cunoscut oameni frumosi. Pe unii doar virtual, dar au fost alături de mine mereu. Am legat prietenii frumoase. Pe alții, am avut posibilitatea de a-i cunoaște și în viața reală. S-au legat prietenii frumoase.

În decursul celor 8 ani, am avut colaborări interesante. Am aflat despre produse și servicii noi. Am avut posibilitatea de a testa produse, de a-mi îmbogăți biblioteca cu titluri noi.

Pentru mine, Deweekend este oaza mea de relaxare. Oaza mea de liniște și locul de întâlnire cu pasiunile mele. În ultimul timp, am reușit să îmi aloc mai mult timp pentru blog. Asta se vede în colaborările tot mai multe și în trafic. De fiecare dată, munca mea a fost răsplătită și aceasta e marea mea bucurie.

De ce Deweekend?

Pentru că toți iubim weekend-ul. Și ne dorim în weekend să facem un desert aparte, dar ne lipsește inspirația. Sau ne dorim să facem o plimbare în natură, dar nu știm unde. Ne dorim informații despre cărți și filme noi. Dar ne place și să ne documentăm despre sănătate.

Weekend-ul e pentru relaxare și reîncărcarea bateriilor. Weekend-ul e pentru prieteni, chiar și virtuali.

Nu cred că mi s-ar fi potrivit un alt nume mai bine. Ador weekend-ul și vreau ca oamenii să aibă weekend-uri frumoase. Pe pagina de Facebook  am încercat să adun informații utile. Vă invit să mă urmăriți și acolo.

Deweekend – 8 ani de muncă și visuri împlinite

În spatele articolelor, se ascunde multă muncă. Dar și multă pasiune. Uneori prea multă muncă, dar de fiecare dată răsplătită și apreciată. Nu am crezut că voi ajunge la 8 ani de blog. Dar mă bucur că ne dezvoltăm împreună. Creștem, învățăm și mergem mai departe împreună.

Vă mulțumesc că sunteți alături de mine!

Contează fiecare apreciere mai mult decât credeți! 

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

2 Comments

  1. La multi ani. Eu nu te stiu de mult, deci nu-ti pot aprecia evolutia, dar pot spune ca imi place sincer ce oferi azi pe blogul tau si pe pagina lui de Facebook. La cat mai multe articole, inspiratie si putere de munca!

Leave A Reply

Read previous post:
alege electrocasnice
Alege electrocasnice prin comparație

Cum poți alege electrocasnice? Alege electrocasnice pentru o viață. Eu pe principiul acesta am mers. Nu este ușor să alegi...

Close