Clubul de Ellery Lloyd recomandare lectură

Clubul de Ellery Lloyd este cartea cu care am început luna mai. Când editura Nemira mi-a trimis această carte, am primit-o împreună cu o mască neagră. Știam că mă va captiva povestea de la primele pagini. Exact așa a și fost. O lectură care mi-a plăcut de la început, o poveste cu adevărat captivantă.

Cartea mi-a confirmat ideea că fiecare dintre noi avem o poveste, secrete, frustrări. A fost o bună lecție de a înțelege că banii înseamnă putere. Iar puterea îți poate lua mințile uneori, ceea ce e mare păcat.

Clubul, chiar vrei să faci parte din el?

Noi, oamenii, ne dorim să facem parte din diferite comunități. Luptăm și muncim pentru a fi acceptați în grupuri renumite. Din exterior, totul pare frumos și corect, însă după ce ajungi să faci parte dintr-un astfel de grup, lucrurile sunt total diferite.

Clubul este o comunitate de oameni foarte bogați, celebrități, actori, cântăreți. Doar persoane importante, ce dețin funcții bune și conturi mari în bancă. A face parte din Club înseamnă a cotiza anul cu o sumă consistentă.

De ce ți-ai dori să faci parte din Club? Pentru că așa te simți important, valoros, apreciat, prețuit. Însă totul e doar de fațadă. Toți par a fi prieteni, par a se înțelege de minune, realitatea e alta. În plus, nu ai siguranța că vei fi mereu invitat la toate petrecerile. Trebuie să pari că placi pe toată lumea, mai ales pe manager și asistenta lui.

Ned, mintea diabolică din Clubul mult râvnit

Ned reușește să adune o comunitate foarte mare în Clubul ”Home” pentru că acolo toți au intimitatea mult dorită. Nu e ușor să fii o persoană cunoscută. Mereu cineva te recunoaște, dorește poze, autografe, sau chiar ești agresat de paparazzi. În Club, ai liniștea mult dorită, însă pentru ea trebuie să fii dispus să plătești.

Clubul are mai multe sedii, mereu se organizează petreceri deosebite. Fiind mereu în creștere și dezvoltare, e nevoie de bani mulți, pentru că fiecare centru ”Home” înseamnă un lux greu de imaginat.

Cotizația plătită de fiecare în parte înseamnă și o listă lungă de cerințe. Tipul de apă de băut, numărul de sticle de alcool, cartea de pe noptieră, echipamentul de sport. Însă toate acestea vin și cu un alt preț în spate.

Nimeni nu poate părăsi Clubul

Ned își dorește să se extindă și mai mult, însă e nevoie de tot mai mulți bani. Și cum obții acei bani? Crescând foarte mult cotizația anuală de a fi membru. Dar cum îi determini pe oameni să plătească sume exorbitante, chiar dacă ești conștinent că nu au de unde să plătească? Ned găsește soluția, varianta la care nimeni nu poate nu pentru că efectiv nu poți refuza. Altfel riști să pierzi tot.

Nu poți lăsa cartea din mână

Clubul este cartea care te introduce treptat în viața celor de la The Home. Îți va da informații cât să te facă să întorci pagină după pagină. Mintea diabolică a lui Ned te va surprinde. Secretele tuturor ți se vor dezvălui treptat. Vei dori chiar tu răzbunare, pentru că unii chiar merită, alții merită iertare, a doua șansă.

Te invit să citești o carte care te va duce în lumea celor bogați. La finalul lecturii, îi vei privi cu alți ochi, poate vei fi mai empatic, mai înțelegător. Nici lumea lor nu e perfectă, poate nu ar trebui să râvnim la altceva neștiind ce se ascunde în spate.

3 thoughts on “Clubul de Ellery Lloyd recomandare lectură”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.