Cele mai noi tipuri de transport preferate de întreaga familie

Ne place să ne plimbăm și folosim diferite tipuri de transport. Însă am observat că există tendințe diferite de la an la an. Pentru unii mașina este mijloc de transport din punctul A în punctul B. Pentru alții, este mijloc de transport trebuie să ofere siguranță, confort, spațiu.

În timp ce unii preferă să meargă cu avionul în vacanțe, pentru alții e mai comod să meargă cu mașina, eventual chiar cu rulota. Suntem diferiți și e bine să ne dorim lucruri diferite, însă am remarcat o schimbare. Oamenii preferă tot mai mult libertatea de mișcare. E de preferat o vacanță cu mașina pentru a putea stabili un traseu după bunul plac. Fiind cu mașina, poți explora mai bine împrejurimile sau îți poți schimaba traseul vacanței spontan.

Care sunt cele mai noi tipuri de transport preferate de întreaga familie?

În ultimul timp, preconcepțiile au fost lăsate deoparte și fiecare alege cum crede că e mai bine pentru el. Acum este practic să optezi pentru Mercedes sprinter pentru cumpărături mai mari pentru casă. Ai de achițizionat decorațiuni și lucruri pentru noua ta locuință dintr-un magazin din alt oraș sau chiar țară? Poți combina utilul cu plăcutul. Îți iei familia și faceți o escapadă. Mașină spațioasă și confortabilă la drum lung, și aproape fără limită când vine vorba de cumpărături.

Rulota este tot mai preferată

Există zone minunate pe care ne dorim să le vizităm, dar nu avem opțiuni de cazare. Rulota este varianta cea mai bună. În plus, cu ajutorul ei avem posibilitate de cazare în locuri deosebite pentru un view de excepție, departe de comunități.

Rulota este practică pentru familii cu copii mai mici. Ei se pot odihni mai bine pe durata drumului fără să simtă oboseala. Mi se pare și o bună variantă pentru un weekend de deconectare.

Bicicleta, între sport și transport

Tot mai des se optează pentru bicicletă din mai multe considerente. În orașele aglomerate, este o bună soluție de transport. Poți face datorită ei și mai multă mișcare. Bicicleta te poate duce pe trasee deosebite.

Biciclete eletrice pentru întreaga familie? Da, pentru a petrece timp de calitate împreună, dar și pentru a face mișcare în natură. Fiind electrice respectă și trendul pentru că e un detaliu important.

Mașina mică sau mașină mare?

Este o grea alegere. Mașină mică pentru a te putea strecura prin traficul din oraș și ușor de parcat. Însă o mașină mare înseamnă confort sporit, spațiu pentru bagaje multe, parcă mai multă siguranță.

Dacă vi le permiteți pe amândouă e ideal. Iar dacă nu, recomandarea mea ar fi totuși mașină mai mare. Este practică, sigură, deservește mai multe scopuri, ușor de ajuns chiar și în locuri mai dificile, teren accidentat.

Mașina sport, atât de iubită de tineri

Mașina sport, de preferat cu două uși, poate și decapotabilă este iubită de tineri. Îți dă un sentiment de invincibil și independență, iar să o conduci e o adevărată bucurie. Toate își au rostul lor la momentul și vârsta potrivită.

Orice tip de transport alegi,

încearcă să rămâi în siguranță

Pe drumurile publice, în trafic, încearcă să respecți regulile de circulație și pe ceilalți participanți la trafic. Siguranța este cea mai importantă, bunul simț cu atât mai mult.

Ce tipuri de transport preferi când vine vorba de deplasare în trafic? Care ți se pare cel mai în trend?

6 thoughts on “Cele mai noi tipuri de transport preferate de întreaga familie”

  1. Noi preferam masina si pentru ca deseori caram multe sacosi si facem destul de des cumparaturi. In alte situatii, noile autobuze electrice din orasul meu sunt o buna alternativa. ^_^

    Reply
  2. Soțului meu îi plac rulotele și mereu purtăm discuții despre achiziționarea uneia. Eu sunt mai rezervată, dar nu port spune că nu mi-ar plăcea una foarte bine organizată și dotată.

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.