Căruciorul potrivit pentru copilul tău – la Nichiduta

11

Căruciorul potrivit pentru copilul tău – la Nichiduta

O cale practică și utilă pentru părinți când vine vorba despre plimbările cu bebelușul se referă la cărucior. Indiferent de distanța și de suprafață, există produse special adaptate pentru a asigura confort deplin în deplasare. Se dedică unui grup de vârste variate și este potrivit în orice vreme. În fapt, putem spune că reprezintă un articol indispensabil pentru părinți.

Achiziționarea unui cărucior este o misiune pe cât de interesantă, pe atât de dificilă – atunci când părinții nu știu ce anume să urmărească. Trebuie să fie util în orice condiții de vreme, să se plieze pe preferințe diverse, atât funcționale, cât și estetice. Asta înseamnă că trebuie să ai la îndemână o sursă bogată din care să poți alege căruciorul pentru copilul tău.

Când vine vorba despre astfel de achiziții, Nichiduta reprezintă un reper și o recomandare. Vine înaintea ta cu o gamă variată de cărucioare, moderne, practice și la costuri rezonabile. Ce îți mai rămâne de făcut este să te orientezi să faci alegerea modelului care se pliază cel mai bine stilului tău. Iată câțiva parametri la care să te raportezi.

căruciorul potrivit

Vârsta copilului

Contează foarte mult să alegi un cărucior pentru micuțul/micuța ta care să se plieze pe vârsta sa. Când este bebeluș nou născut și are până într-un an, este obigatoriu acel cărucior care îi va asigura poziția optimă. E perioada în care doarme cel mai mult, deci trebuie să corespundă din acest punct de vedere. Nu poți risca să cumperi unul care să nu se plieze pe această nevoie, având în vedere că este intervalul în care se întărește și coloana vertebrală a bebelușului.

Dimensiunile

O atentie deosebita trebuie acordata acestui aspect intrucat sunt criterii ce se impun vizand utilizarea carucioarelor. Copilul trebuie sa se incadreze in sezutul caruciorului si sa nu depaseasca lungimea acestuia. Este un aspect de altfel care ii va influenta si confortul, deci cu atat mai mult nu iti permiti sa faci vreun compromis.

Greutatea

De interes pentru tine este să alegi un cărucior cu o greutate optimă, nici prea mare și nici prea mică – atât cât să faciliteze mișcarea, urcarea și coborârea acestuia dacă locuiești la bloc, spre exemplu. În magazinul Nichiduta.ro găsești în acest sens numeroase modele interesante, cu o greutate special adaptată acestor necesități.

Centurile de siguranță

Nu te grăbi niciodată să faci o astfel de achiziție până nu știi că va oferi bebelușului, siguranța maximă. Spre exemplu, la Nichiduta.ro se găsesc cărucioare complexe, cu centuri în 3 sau 5 puncte de prindere – deci ideale.

Accesorii

Mai departe, te va interesa un cărucior care vine alaturi de o serie de accesorii utile si necesare de altfel. Spatiul de depozitare, gentuta in care poti pune lucrurile necesare pentru bebelus, sunt numai cateva exemple in acest sens.

Nu in cele din urma, alege caruciorul care prezinta o calitate optima, care vine cu certificari, dar si care prezinta un cost echilibrat. Gasesti numeroase optiuni in acest sens in portofoliul Nichiduta, alaturi de multe alte produse de ingrijire si divertisment pentru cei mici.

Foto

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

11 Comments

  1. Cristina Dragomir on

    cine alege cu cap si mizeaza din prima pe un carucior 3 in 1, il va avea pe termen lung. De ce sa dai acum banii pe un landou, peste 6 luni sa vrei unul altfel si apoi sa daii banii si pe unul sport? Poti alege unul si bun si investitia e mai mica astfel.

  2. Eu am avut un carucior simplu pe care l-am folosit pana cand Dragos a implinit 4 ani si mi-a fost de mare ajutor, dar daca as lua-o de la capat, as alege un carucior 3in1.

  3. chiar o sa tin minte informatiile pentru cand va fi nevoie. e mai bine sa iei ceva calitativ si multifunctional decat sa stai sa il schimbi la cateva luni in functie de nevoi.

  4. Un articol foarte bun pentru orice mamica tanara, am sa-l recomand prietenelor mele! Carucioarele moderne au o groaza de accesorii incluse, si asta e un lucru extrem de bun, eu a trebuit sa le caut separat, plus ca nici nu prea se gaseau…

  5. Mi se pare o investitie foarte buna alegerea unui astfel de carucior modern. Mamicile sau viitoarele mamici, ar trebui sa se orieteze foarte bine la alegerea pe care o fac,

  6. Si eu am studiat froarte mult detaliile de genul atunci cand am ales carutul fetitei mele. Mi-am cumparat patutul de pe Nichiduta. Chiar au niste preturi tare bune

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
Comuniune de Ann Patchett
Comuniune de Ann Patchett recomandare lectură

Comuniune de Ann Patchett - bestseller Comuniune de Ann Patchett este un roman nebun. Coperta te atrage, pui mâna pe...

Close