Cadouri pentru bebeluși

baby

Mă bucur nespus atunci când sunt anunțață că o prietena de-a mea a născut, e un prilej de sărbătoare, de bucurie mare, dar și de shopping. Pe cât de mult îmi place să merg la cumpărături, pe atât de mult îmi place să cumpăr lucruri pentru a le oferi cadou. Dar ce cadou poți cumpăra pentru bebeluși?

În principiu, ai două variante, fie întrebi mama cam ce anume și-ar dori, ce nu a primit încă sau ce nu a reușit să cumpere, fie mergi pe intuiția proprie și cumperi ce crezi de cuviință.

Pentru majoritatea prietenelor mele care sunt deja mămici, am mers pe cadouri surpriză, dar practice, m-am bazat pe intuiția mea și nu am dat greș niciodată. De puține ori am sunat proaspăta mămică să mă ajute să aleg cadoul potrivit.

Ei bine, dar ce preferă mamele pentru copii lor? Nu de puține ori mi s-a sugerat să cumpăr produse care sunt necesare zi de zi și se termină extrem de repede, iar majoritatea lucrurilor le aveau deja cumpărate sau primite. Pentru că mereu sunt în criză de timp, deschid site-ul care îmi pune mereu la dispoziție tot ce am nevoie, Noriel, și încep să caut idei de cadouri. De aici pot cumpăra chiar și consumabilele necesare bebelușilor, cum ar fi scutecele sau șervețelele. Tot navigând pe net, descopăr produse noi, mai aflu și eu ce produse mai sunt necesare bebelușilor, pentru hrană, pentru siguranță. Mă pierd printre produse, am senzația că toate sunt necesare, tot adaug în coș tot ce mi se pare util.

Când cumperi cadouri, niciodată nu ți se pare destul, prea mult, vrei să oferi lucruri necesare cu mare drag pentru bebeluș.

Printre obiectele pentru bebeluși extrem de utile, mi se pare că se încadrează aparatele de monitorizare bebe – baby monitor sau interfon bebe – ai posibilitatea să supraveghezi discret somnul bebelușului sau activitățile lui, din alte încăperi fără a fi nevoită să mergi la fiecare 5 minute în cameră să vezi ce face. Dar și obiectele pentru monitorizarea sănătății bebelușului, sunt o alegere bună. Aici putem opta pentru termometre, aparate de aerosoli, umidificatoare de cameră, cântar bebe, dar și aspirator nazal.

În general, îmi place să ofer cadouri utile, cadouri care se pot folosi o perioadă mai îndelungată. Cadourile pentru bebeluși și pentru copii sunt preferatele mele, aș cumpăra mereu tot magazinul și nu mi s-ar părea că am cumpărat tot.

Voi ce cadouri oferiți bebelușilor? Ce cadouri v-ar plăcea să primiți când deveniți mamă?

Sursă foto

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.