La masă cu bebe!

scaun bebe

Am fost mereu adepta luatului mesei în familie, acel moment din zi când ne așezăm la masă și discutăm despre ce am făcut peste zi, ce s-a mai întâmplat, dar și planuri pentru ziua următoare. Nu cred că acest moment important din viața unei familii trebuie să dispară atunci când apare un nou membru în familie. Din momentul în care poate sta în funduleț și începe diversificarea, este momentul să adăugăm un nou scaun la masă și să mâncăm în familie. Și când mă refer la un scaun nou, este, desigur, vorba despre un scaun bebe masă.

Indiferent de culoarea mobilei din bucătărie sau a scaunelor de la masă, dacă nu doriți să stricați armonia culorilor, vreau să vă spun că acum putem alege dintr-o gamă variată de culori și modele, de la roz, roșu, albastru, până la culori mai interesante, nude sau negru, cu personaje din diverse desene animate pe gustul fiecărui copil. Varietatea de modele este atât de mare, încât satisface cele mai înalte pretenții.

La botezul Karinei, nepoțica mea, am tot stat în cumpănă ce cadou să-i ofer și pentru că se apropia de vârsta de 6 luni, am decis că un scaun bebe masă ar fi un cadou ideal, dar și practic. Acum are aproape 3 ani și încă îl folosește, dar în varianta de masă și scăunel separat. Îi place acolo să mănânce, să se joace, desenează și pictează, iar nu în ultimul rând, îi dă și păpușii de mâncare.

Într-o pauză la job, am intrat pe site-ul Noriel  pentru a vedea modele de scaun bebe masă și am început să mă documentez la ce anume trebuie să fiu atentă. Modelele găsite pe site, m-au fascinat, de la cele clasice până la cele mai futuriste și am știut că îmi va fi extrem de greu să mă decid asupra unui model. Am stat și am analizat cam ce model i s-ar potrivi copilului, dar și locului unde se ia masa, și am optat pentru un scaun de masă INNOVACIONES MS – Scaun de masa Kanguro Aquario Plus_Copy. Mi-a plăcut foarte mult culoarea, acest albastru viu, vesel, și faptul că e extrem de practic. Când copilul crește, el se desface în scăunel și măsuță, copilul se poate juca, mânca, desena. După ce l-am comandat, am dat peste scaunul masă bebe atașabil și mi-am dat seama că ar avea nevoie și de un astfel de model, atunci când pleacă în vacanță, sau merg la bunici sau merg într-o vizită. Nu ocupă mult spațiu, deci poate fi ușor de transportat, într-un cuvânt, ideal.

Există extrem de multe lucruri acum pentru copii, trebuie să alegem cu grijă, să punem calitatea deasupra tuturor caracteristicilor și deși e greu, să ne stăpânim impulsul de a cumpăra prea multe lucruri, uneori care nu sunt necesare. Aveți răbdare să vă documentați asupra lucrurilor și obiectelor necesare copilului la diferite vârste și optați să le cumpărați pe rând după ce v-ati convins că aveți nevoie de acel lucru acum și că e potrivit copilului.

Sursă foto

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.