Tot ce trebuie să știi despre un implant dentar

Implant dentar – pentru o dantură completă

Admirăm mereu dantura perfectă a vedetelor. Ne dorim să putem zâmbi cu încredere. Putem face acest lucru doar când dantura noastră este perfectă și completă. Implanturile dentare reprezintă cel mai bun lucru pentru sănătatea dinților naturali. Un implant dentar este puternic și stabil. El are rolul de a restaura un dinte pierdut astfel încât acesta să arate, să se simtă, să se potrivească și să funcționeze ca un dinte natural atunci când este implantat de un dentist cu experiență.

Tot ce trebuie să știi despre un implant dentar rapid

 • Implanturile dentare sunt construite pentru a rezista. Implantul dentar este cea mai bună soluție pe termen lung, rentabil din punct de vedere financiar. Trebuie să știm că un implant dentar necesită ajustări periodice. Însă un implant poate dura o lungă perioadă de timp dacă sunt plasate corect și îngrijite.
 • Implanturile dentare vă permit să vă bucurați de viață fără a vă face griji pentru dinți! Lipsa unui dinte vă făcea să vă simțiți jenat? Zâmbeați cu grijă pentru a nu se observa lipsa dintelui? Soluția este un implant dentar într-o zi. Protezele detașabile reprezintă un stres. Nu te simți relaxat, stai cu frica să nu se desprindă când zâmbești sau când mănânci. Dinții restabiliți cu implanturi dentare sunt dinți trainici. Experții specialiști în implant dentar pot oferi mai multe detalii! Chiar și despre implanturi dentare prețuri.

implant dentar

 • Implanturile dentare păstrează forma fizică a feței și a zâmbetului. Fața unei persoane fără dantură completă pare tristă. Marele avantaj al unui implant dentar este că vă permite să vă mențineți forma naturală a feței. Vă permite să zâmbiți cu toată gura.  Vă recomand să discutați cu un expert de implanturi dentare înainte de a lua o decizie.
 • Implanturile dentare protejează osul maxilarului să fie sănătos. După pierderea unui dinte, spațiul gol rămas e bine să nu rămână mult timp gol. Aceste spații goale în os pot duce la probleme de sănătate suplimentare. Maxilarul se poate deteriora din cauza aceste goluri. Când maxilarul nu este susținut de un dinte natural, există posibilitatea ca el să se distrugă. Maxilarul își va pierde forța și fermitatea. Implanturile dentare sunt singura opțiune de restaurare dentară care păstrează și stimulează osul natural, contribuind de fapt la stimularea creșterii osoase și prevenirea pierderii osoase.
 • Implanturi dentare pentru a te bucura de dinții tăi în gură, nu în pahar. Avantajul implanturilor dentare este că vă permite să vă păstrați dinții acolo unde trebuie – în gură. Nu mai trebuie să vă îngrijorați că proteza. ar putea aluneca sau cădea.
 • Implanturile dentare vă permit să vorbiți ușor, astfel încât să nu fiți jenați. Ajustarea protezelor mobile poate însemna o luptă pentru pronunțarea cuvintelor de zi cu zi. Nu la fel este cu implanturile dentare, care funcționează ca dinții naturali.
 • Implanturile dentare vă permit să mâncați alimentele preferate! Sună grozav, nu-i așa? Puteți gusta și puteți să vă bucurați de alimentele pe care le iubiți fără teamă. Asta dacă implanturile dentare au fost puse de un dentist specializat în implant. Puteți mușca în mod natural și puteți mânca aproape orice doriți cu implanturile dentare.

implant dentar

 • Implanturile dentare țin dinții în poziția corectă. Protezele pot aluneca atunci când mâncați, vorbiți, zâmbiți, râdeți, căscați sau tușiți. Astfel trebuie să le “repoziționați” înapoi în gură. Implanturile dentare au locul lor și se fixează în mod natural cu maxilarul, ceea ce înseamnă că dinții înlocuiți nu se mișcă, nu se apasă sau nu se schimbă. Mult mai bine!
 • Implanturile dentare vă protejează, de asemenea, dinții sănătoși. Plasarea unor coroane dentare sprijinite pe dinți necesită șlefuirea dinților pe una sau pe ambele părți ale dintelui sau dinților lipsiți – dăunând astfel dinților sănătoși pentru a restabili pe cei care lipsesc. Dinții sănătoși modificați sunt atașați și susțin coroana. Implanturile dentare merg în maxilarul în care era rădăcina dentară lipsă, fără a dăuna dinții sănătoși. Implanturile dentare ajută de asemenea la prevenirea deplasării dinților sănătoși și adiacenti.
 • Implanturile dentare sunt mai previzibile decât alte metode de reparare și restaurare a danturii. Tratamentul implantului dentar de către dentiștii specializați vă oferă un rezultat pe termen lung. Implantul dentar este considerat “mai previzibil” decât alte tratamente pentru a înlocui dinții lipsă.

Voi ați apelat la un implant dentar? Dacă va fi nevoie, veți opta pentru unul pentru a avea o dantură completă?

Foto Foto

14 thoughts on “Tot ce trebuie să știi despre un implant dentar”

 1. Mama mea are nevoie de un implant, insa ii lipseste timpul necesar pentru acest tip de interventie. Acum insa, avand in vedere ca exista un implant dentar intr-o zi, va apela la clinica stomatologica si va zambi din nou!

  Reply
 2. Hi, hi, de-a lungul celor 47 de ani de viata am auzit o multime de povesti amuzante despre proteze dentare care “si-au luat zborul” in cele mai nepotrivite momente. Cred ca as putea scrie o intreaga carte despre ele. Macar pentru asta si tot as recomanda implantul dentar.

  Reply
 3. Eu am o masea lipsa de la varsta de 28 de ani si deja au trecut 5 ani si nu am apucat sa pun implant ca mereu se ivesc alte cheltuieli. Oricum, nici nu ma gandesc sa fac alt tip de lucrare ca stiu ca nu rezista.

  Reply
 4. E un subiect delicat, care nu are cum sa nu te zbarleasca, doar la gandul ca trebuie sa calci pragului unui cabinet stomatologic. Nu stau grozav cu dantura, dar sper sa nu ajung la lucruri mai complicate. Dar, daca e cazul… nu avem incotro. Bbrrrr……

  Reply
 5. Datorita tehnologiei de ultima generatie utilizate in Clinicile Dr. Leahu, poti beneficia de implant dentar One Day intr-o singura zi, pentru un zambet frumos si o dantura perfect functionala! Recomandam acest tratament tuturor care au nevoie de inlocuirea unuia sau mai multor dinti lipsa!

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.