Sărbătorim 9 ani de blog Deweekend!

21

9 ani de blog Deweekend!

Luna august este specială pentru dragul meu blog Deweekend! Îmi aduc aminte cum a fost doar o idee. Îmi aduc aminte câte emoții am avut. Am scris cu drag și entuziasmată primele postări. Ah, cât de simplu scriam pe atunci. Nu m-am gândit să șterg acele prime articole. Chiar dacă nu respectă reguli de SEO, ele sunt amintiri.

Îmi amintesc că am început acest proiect în luna august. Lună care a fost benefică pentru mine tot timpul. E luna în care aniversez blogul. E luna în care sărbătorim nunta. E luna în care am fost nași de două ori. Numai aniversări frumoase în luna august.

Cum au trecut 9 ani de blog Deweekend?

Nu știu când au trecut atâția ani. Dar știu că am lucrat mult la blog. Am fost multe momente când am vrut să renunț. Am mai făcut pauze, dar am revenit cu forțe proaspete. La început, mi se părea imposibil să postez zilnic. Acum, e o rutină. Mă ajută mult și colaborările, există multe subiecte de dezbătut.

Ultimii ani au fost cei mai plini. Am început diverse colaborări. Am învățat multe lucruri noi, am avut posibilitatea de a citi mai multe cărți lună de lună. Am descoperit multe produse noi potrivite mie și v-am povestit și vouă despre ele.

Fiecare an a însemnat noi provocări. Iar mie îmi plac la nebunie provocările. Blogul a fost locul unde am povestit despre aventurile mele. Blogul a fost locul meu de refugiu. Scriam, îmi ocupam mintea pentru a uita de problemele mele. M-a ajutat mai mult decât aș fi crezut.

Ce îmi doresc pe viitor de la blog Deweekend?

Îmi doresc mai multe colaborări din domenii diverse. Îmi doresc să cunosc oameni noi din blogosfera. Îmi doresc să am energie și inspirație pentru a putea scrie mai bine, mai mult. Mi-am propus să învăț mai multe despre SEO, blogging, dar și social media. Și mi-am propus să fiu și mai activă și să revin cu articole mai personale. Așa veți avea posibilitatea să mă cunoașteți mai bine.

Vă mulțumesc că sunteți alături de mine și mă citiți zi de zi. Mă bucur ca un copil la fiecare comentariu, fiecare distribuire de articole. Sper să rămâneți alături de mine și de acum încolo! Promit să vin de fiecare dată cu articole utile! 

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

21 Comments

  1. al tau e mai mare ca al meu 😀 La multi ani de viata, sanatosi, si de blogging, voiosi! Sa creasca mare in trafic si in fani si sa vina mereu cu articole utile si bine structurate! Despre SEO si eu as vrea sa invat mai multe, dar problema e ca aici nimic nu merge dupa reguli clare si fiecare spune ce-a remarcat din experienta. Unii zic ceva, altii altceva si obosesc….

  2. Foarte frumos! Felicitări pentru acest parcurs. Timp de 9 ani, ai avut ocazia de a te perfecționa și de a-ți găsi un stil propriu personal. La mulți ani sănătoși și plini de inspirație !

  3. La multi, multi ani plini de inspiratie. Si eu am vreo 6 ani de blogging si nici nu stiu cand au trecut. Iti doresc multe colaborari frumoase si subiecte care sa te inspire.

  4. Ai un blog frumos si imi face mare placere sa te urmaresc. Si eu am blogul de 10 ani doar ca intamplarea face ca ne-am cunoscut de cel mult un an. Iti doresc sa ai cat mai multe colaborari fructoasa, multe idei pentru articole si sa-ti faci cat mai multi prieteni

  5. La multi ani si sa ai o ascensiune rapida. Ma bucur ca sunt alaturi de tine si ca te citesc pentru ca am numai lucruri interesante de invatat de la tine

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
UNIQUE the gift gallery
UNIQUE the gift gallery – oferă cel mai inedit cadou

UNIQUE the gift gallery - locul unde găsești cadoul ideal UNIQUE the gift gallery este locul unde poți să găsești...

Close