Răsfață-ți tenul cu fiole cu Acid Hialuronic Gerovital H3 Evolution

10

Fiole cu Acid Hialuronic Gerovital H3 Evolution – răsfăț pentru tenul tău

În această toamnă, tenul tău trebuie răsfățat cu fiole cu Acid Hialuronic Gerovital H3 Evolution. Și dacă vă spun că produsul se află printre preferatele clientelor, te voi convinge să le încerci. Acest produs este printre cele mai cumpărate produse. Tenul trebuie să fie îngrijit corespunzător. Însă el are nevoie și de tratamente și produse de ultimă generație.

Mi-a plăcut să am tenul frumos. Am încercat mereu să mă axez pe produse noi. Dincolo de curățare, tenul are nevoie să fie hrănit pentru a se păstra. Vedem doamne mai în vârstă care au un ten minunat. Cu siguranță, la timpul potrivit, au acordat atenția cuvenită.

fiole cu Acid Hialuronic Gerovital H3 Evolution

De ce să folosim fiole cu Acid Hialuronic Gerovital H3 Evolution?

Produsele sub formă de fiole, mi se par mult mai eficiente. Îmi place că acest produs se comercializează sub formă de fiole sigilate ermetic. Mi se pare un ambalaj care îți dă încredere în produs. Fiind sub formă de fiolă, dozarea serului este mai ușoară. Fiolele au și rolul de a menține proprietățile și calitățile concentrației de acid hialuronic. Se recomandă un tratament intensiv de 10 zile pentru eficiență.

Acidul hialuronic se află în compoziția pielii. Ea atrage în jurul ei până la 70 de ori greutatea moleculei ei. Astfel pielea este hidratată prevenind apariția ridurilor. Folosind produse cosmetice cu acid hialuronic trebuie cu regularitate, vom ajuta tenul să rămână frumos.

fiole cu Acid Hialuronic Gerovital H3 Evolution

Nu trebuie să avem riduri pentru a folosi astfel de creme. E mai bine că prevenim decât să combatem. Abia aștept să încep tratamentul la revenirea din vacanță. Voi întâmpina toamna cu un ten mai frumos. Am trecut lejer de 35 de ani. Tenul meu arată bine și nici urmă de riduri, dar nici nu le vreau prea curând. Așa că m-am gândit să încep tratamentul din timp.

fiole cu Acid Hialuronic Gerovital H3 Evolution

Îngrijirea tenului cu produsele potrivite

Tindem să folosim produse nepotrivite sau în mod necorespunzător. Majoritatea persoanelor cu ten gras, evită cremele de hidratare. Complet greșit! Și eu am tenul mixt spre gras și simt de multe ori nevoia de hidratare a tenului. E bine să știm exact ce tip de ten avem și ce produse sunt necesare pentru a-l îngriji. Vă recomand să apelați la produse dintr-o singură gamă. În general, ele merg bine împreună, se completează.

Eu folosesc apă micelară/demachiant, cremă de zi/noapte, gel spumant sau exfoliant de la același brand. Multe produse sunt create și gândite pentru a acționa foarte bine folosite împreună.

Vă tentează să încercați aceste fiole cu Acid Hialuronic Gerovital H3 Evolution de la Farmec? Cum preveniți apariția ridurilor? Cum tratați ridurile care și-au făcut deja apariția?

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

10 Comments

  1. pe bune? ai trecut de 35? Eu credeam ca esti mai tanara ca mine. Deci cu fiole d-astea de la Gerovital te mentii tu tanara si frumoasa! Sa stii ca eu fac parte din aia care nu s-au hidratat cum trebuie multa vreme, crezand ca tot ce e hidrantant e gras si nu e bun pentru tenul gras. Mi-a trebuit mult sa imi gasesc produsele potrivite.

  2. Ma apropii de 60 de ani si pot sa zic ca tenul meu arata bine, desi nu i-am dat atat de mult rasfat dar cred ca asta e singurul avantaj al persoaneor grase. 😀 In ultimul timp, am inceput sa-i dar mai multa atentie si aceste fiole, chiar sunt in atentia mea

  3. Eu am auzit numai cuvinte de lauda la adresa acestor fiole si stiu multe persoane care nu sunt tocmai la prima cutie. Eu nu le-am folosit inca, dar sunt in plan.
    Cum incerc sa scap de riduri ? Cu creme serumuri si elixiruri minune …. rezultatul? O gena buna care ma ajuta sa nu le vad prea pronuntate, dar care sunt la locul lor

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
cosmetice online
De ce aleg să cumpăr cosmetice online?

De ce optez să achiziționez cosmetice online? Îmi place să încerc produse cosmetice noi. Piața este atât de variată, tentația...

Close