Bine ai venit, an nou, 2017!

Începutul anului nou, ne găsește mereu mai optimiști. Promitem să terminăm ce am început în anul 2016. Visăm să facem mai multe decât în 2016. Ne dorim mai mult, mai bun, mai frumos. Anul nou vine cu planuri, promisiuni, speranțe. Citeam pe net zilele trecute despre planurile apropiaților. Mi-a dat de gândit și mie. Am analizat puțin anul 2016 și m-am gândit la anul nou, 2017

Începem mereu anul nou an cu veselie!

În noaptea de Revelion, am avut alături familia și prietenii. Am vorbit la telefon cu cei care nu au putut fi alături de noi. Am petrecut până dimineața. La miezul nopții, am ciocnit un pahar de șampanie și ne-am pus dorințe. Fiecare după nevoie.

Ce mi-am propus eu în noul an?

Am stat mult și m-am gândit ce îmi doresc în noul an. Cel mai mult îmi doresc TIMP.

Timp pentru mine! Timp pentru citit și dezvoltat noi hobby-uri.

Încă visez să termin de citit cărțile interesante pe care le am în bibliotecă. Îmi doresc să am timp să răsfoiesc și minunatele enciclopedii din mai multe domenii.

Anul trecut, am vrut să fac un curs de patiser-cofetar și decorat deserturi. Sper anul acesta să am timp de aceste două cursuri.

Timp pentru familie și prieteni.

Aș vrea să am timp să ies cu mama la cumpărături. Mi-ar plăcea să ies mai des cu sora mea la o cafea. Îmi doresc să am timp pentru soacra mea, să o învăț să navigheze pe internet.

Mi-e dor de prietenele mele, de poveștile noastre la un ceai sau la un cheesecake. Mi-e dor să colindăm magazinele fără a avea nevoie de ceva anume.

Timp pentru călătorit!

Una dintre marile mele pasiuni este călătoritul. Îmi place să descopăr orașe noi. Îmi place să mă pierd pe străduțe mici și înguste și să descopăr locuri frumoase. Îmi propun ca în fiecare an, să vizităm un oraș nou, o țară nouă.

Cum a fost anul 2016?

2016 a fost un an plin de aventuri. Anul în care ne-am dat seama care ne sunt limitele. Am descoperit că poți lupta și atunci când îți vine să renunți la tot. 2016  a fost anul în care m-am îndrăgostit de Italia. Anul în care am avut posibilitatea de a participa la Târgul de Crăciun din Viena, orașul meu de suflet.

2016 ne-a adus noi prieteni

Am devenit nași pentru a doua oară, atât de cununie, cât și de botez. A fost anul în care familia de prieteni s-a mărit și mă bucur enorm. Am trăit niște momente unice, de neprețuit alături de toți. Am avut onoarea de a fi alături de ei în momente importante din viața lor.

2017 – fii bun cu noi

Nu pot și nu vreau să pun nimic în cârca noului an. Îmi doresc doar să continui stilul de viață sănătos adoptat cu 2 ani în urmă. Promit să încerc să fiu mai puternică și mai răbdătoare. Să fiu mereu alături de cei dragi și să dau tot ce am mai bun.

Cum a fost anul 206 pentru voi? Ce vă propuneți pentru 2017?

 

2 thoughts on “Bine ai venit, an nou, 2017!”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.