Ceasul – un accesoriu de nelipsit

Accesoriile nu trebuie să ne lipseasă. Indiferent de evenimentul la care participăm, un accesoriu va face mereu diferența. Cel mai elegant accesoriu, mi se pare ceasul. Purtat atât de femei, cât și de bărbați, ceasul este primul accesoriu care iese în evidență. Recunosc, pentru mine ceasul este doar un accesoriu.

Ceasul – accesoriul meu preferat

Port ceas doar de câțiva ani. Deși îmi plac accesoriile, acesta nu m-a atras niciodată. Mi se părea inutil având în vedere că aveam telefonul cu mine. Dar soarta a făcut să mă îndrăgostesc de un ceas arămiu. Nu am stat prea mult pe gânduri și l-am cumpărat. Arămiu, cu câteva pietricele, finuț și elegant. După 7 ani, ceasul arată impecabil. Mi s-a dovedit că un lucru de calitate nu se deteriorează în timp.

Vânez un ceas frumos de aici!

A fost nevoie de un singur ceas, ca să fac o nouă pasiune. Am trecut de la eșarfe la ceasuri. Contează și brandul, dar mai mult designul. Pentru mine, e important să fie cureaua metalică și geamul protector să fie din safir. Pentru o femeie, va conta mereu designul și culoarea. Un bărbat va pune accentul pe brand și pe mecanism. Mi-am ales câteva modele din lista aceastaacum trebuie să mă decid asupra unuia. Grea alegere.

Cum alegem un ceas bun?

Iată câteva caracteristici la care trebuie să fim atenți când alegem un ceas!

ceasul-deweekend

  • brandul – întotdeauna brandurile de renume pun accentul pe calitate. Am prieteni care își cumpără ceasuri doar de la anumite branduri.
  • tipul de afișaj – analog sau digital
  • funcțiile în plus – afișarea datei, un cronometru, chiar și alarmă.
  • cureaua – metalică, din plastic/silicon sau piele – pentru un ceas elegant eu aș alege curea din piele. Cele cu curea din silicon, mi se par sport.
  • geamul protector al ceasului – fiind partea cea mai expusă, există riscul de zgâriere, ciobire sau chiar spargere. Puteți opta pentru plastic,sticlă sau safir. Eu am mers mereu pe safir. Deși am mare grijă de lucrurile mele, uneori din grabă sau neatenție, mai dau cu mâna de un raft, masă, birou. Toate ceasurile au rezistat eroic.
  • mecanismulmecanic – întoarse periodic de rotița din lateralul ceasului, sau quartz – alimentate de la o baterie.
  • rezistența la apă – pe spatele ceasului este menționat acest lucru, inclusiv adâncimea în metri. Unele ceasuri se pretează la duș sau chiar baie în mare/piscină. Unele sunt sensibile și trebuie protejate chiar și de câteva picături de apă.

Un ceas deosebit reprezintă un cadou frumos

Un ceas oferit cadou va prezenta mereu o bună alegere. Eu de fiecare dată când primesc un ceas, sunt extrem de fericită. Sport sau elegant, colorat, cu design interesant, îl voi purta cu drag.

Accesoriile sunt menite să înfrumusețeze o ținută. Nu ezita să porți ceas la fiecare eveniment. Va completa perfect orice ținută!

Foto

14 thoughts on “Ceasul – un accesoriu de nelipsit”

  1. u poti sa dai gres cu un ceas. Este un cadou perfect. Eu mi-as dori sa mai mult mai multe ceasuri si sunt pentru diverse outfituri sau chiar pentru diverse momente ale zilei

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.