Bijuterii din aur, întotdeauna o bună alegere

Accesoriile fac parte din viața noastră și fac ținutele mult mai interesante. Eu aleg bijuterii din aur pentru că sunt acele bijuterii care nu se demodează și sunt versatile. Din punctul meu de vedere, accesoriile din aur sunt prețioase, deci reprezintă o bună investiție. Aurul nu se devalorizează putând fi oricând o sursă de bani.

Verighetele sunt din aur pentru că ele sunt purtate zi de zi. S-a ales aurul pentru că verighetele trebuie să reziste în timp și să se păstreze în stare bună. Drept urmare, accesoriile din aur sunt rezistente și nu te vor dezamăgi pentru că ele vor rămâne intacte pe viață.

Oferă cadou bijuterii din aur

Spunem mereu că ne dorim să oferim cadouri deosebite celor dragi. Bijuteriile din aur sunt întotdeauna o bună alegere. Reprezintă un semn de prețuire și este acel cadou care nu se va uita niciodată.

Prin cadoul oferit, dorim să surprindem și persoana să înțeleagă gestul nostru pe deplin. Femeile adoră să poarte inele aur, însă le vor purta cu mai mult drag dacă au o semnificație aparte. Sau dacă au fost primite cadou cu o ocazie specială, o aniversare, o sărbătoare. Cu siguranță, fiecare ne permitem să ne achiziționăm ce ne place când ne dorim. Dar parcă altă valoare capătă obiectul primit în dar.

Am susținut mereu că așa cum noi, femeile, așteptăm cadouri și atenții de la bărbați, și ei așteaptă de la noi. Poate nu în aceeași măsură, dar sunt impresionați și se emoționează când primesc un cadou. Simt că sunt cu adevărați iubiți și prețuiți. Există atât de multe modele brățări bărbați aur încât îl poți surprinde cu diferite ocazii. Poți opta pentru o brățăra modernă din silicon sau din piele, cu șnur, sau poți opta să impresionezi cu o brățară integral aur.

A purta bijuterii din aur poate aduce și beneficii

Cunoaștem cu toții puterile astrologice ale pietrelor prețioase. Însă mulți oameni poartă bijuterii din aur pentru fericire, noroc, dragoste, pace spirituală. Aurul combinat cu pietre prețioase poate avea un efect mult mai bun. Accesoriile din aur se purtau și poartă încă și pentru a arăta statutul social.

Aurul împiedică pătrunderea energiei negative în corp pentru că are puteri spirituale pentru cel care îl poartă. Spuneam că aurul purtat ne dezvăluie statutul social al unei persoane, dar îi conferă acesteia pace, fericire, stabilitate. Acest metal prețios denotă prosperitate, regalitate, și atrage abundență.

Să nu uităm că aurul nu provoacă alergii, deci este potrivit și celor cu piele sensibilă.

Eu am renunțat să port accesorii dragi pentru că pielea mea nu le accepta. Așa că am început să cau bijuterii din aur. La început, varietatea era redusă, modelele destul de clasice. Dar mă bucur că în ultimul timp, am văzut o schimbare mare pe piață. Găsesc modele tare chic, moderne, cu pietre colorate, cu perle, absolut tot ce îmi doresc.

Anul trecut mi-am dorit cercei din aur cu pietre mici negre și am găsit modelul visat. Mi-am dorit brățară din aur la care să pot adăuga charmuri. Surprinzător câte variante sunt disponibile și am avut de unde să aleg. Credeam că nu voi găsi bijuterii din aur modele trendy, dar recunosc că piața m-a surprins în mod plăcut.

Grija față de bijuterii

De-a lungul timpului, am învățat că dacă am grijă de lucrurile mele, le prelungesc durata de viață și vor arăta impecabil mai mult timp. Prin urmare, nu port bijuterii când intru în contact cu substanțe ce le pot afecta. Le păstez într-un săculeț din material moale sau în cutiuțe.

Am câteva bijuterii din aur care îmi sunt tare dragi. Unele le-am primit cadou la aniversări, sau sunt amintiri de la părinți. Altele sunt cadouri neprețuite din vacanțe. Fiecare în parte îmi este extrem de dragă și știu cu ce ocazie a fost primită și de la cine.

Aș vrea să-mi spui dacă ți se pare bună, investiția în bijuterii de aur? Mie îmi plac mult accesoriile din aur, le port cu drag și mi se par și o bună investiție pe termen lung.

6 thoughts on “Bijuterii din aur, întotdeauna o bună alegere”

  1. Eu am alergie la crom si nichel, asa ca pot sa port doar aur. Am câteva bijuterii pe care le port, micute si finute, si la care tin tare mult.

    Reply
  2. E bine să avem bijuterii care ne reprezintă. Eu rezonez mai bine cu argintul, dar am și bijuterii din aur care îmi plac mult și le simt deosebite. Aș mai vrea un lanț drăguț.

    Reply
  3. Mmm nici nu stiu ce sa zic. Am zis ca este o idee buna sa investesc in aur si i-am luat fetitei mari lant si cercei. N-a trecut decat o luna si a pierdut o parte din cercei si trebuiesc refacuti. Sa vad cat va mai trebui sa dau. In rest , am doar cuvinte de lauda si de aprecieri la adresa bijuteriilor de aur

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.