Bijuterii aur care trebuie alese cu atenție

Iubim bijuteriile și ele sunt cele mai prețioase accesorii ale noastre. Unele sunt de suflet, le purtăm necondiționat, nu renunțăm la ele niciodată. Altele le schimbăm în funcție de ținuta noastră, anotimp. Bijuteriile din aur și argint sunt tot mai apreciate și lumea tinde să se întoarcă la ele.

Apelăm și la bijuterii de ocazie care nu sunt neapărat din materiale prețioase, tocmai pentru că le purtăm rar și se potrivesc la puține ținute. Însă fiecare femeie are în cutia de bijuterii, câteva piese dragi de care nu se desparte niciodată.

Bijuterii aur de suflet, purtate cu drag

Acele bijuterii pe care le purtăm zi de zi trebuie alese cu mare atenție. Iată care sunt acestea:

**Inelul de logodnă și verigheta

Acestea două le purtăm zi de zi, uneori nici nu le mai scoatem de pe deget. E important ca ele să fie din aur pentru a se păstra impecabile cât mai mult timp. Există pe piață niște modele de inele de logodnă absolut minunate.

Ni se pare că sunt extrem de pretențioase și de sensibile, și evităm să le purtăm. Total greșit, deși frumoase, ele sunt bine realizate tocmai pentru ca tu să te bucuri de inelul de logodnă mult visat, chiar și având diverse activități. Alături de inelul de logodnă, purtăm zi de zi și verigheta. Din acest motiv se recomandă ca cele două să fie din aur.

**Bijuteriile personalizate, tot mai apreciate

Acest tip de bijuterii sunt acum în trend. Mie mi s-au părut întotdeauna speciale, pline de emoții. Asta din motiv că ele au fost personalizate fie cu un mesaj special, fie într-un moment foarte important.

Cele mai apreciate bijuterii aur rămân acele brățări aur personalizate și oferite ca și cadou. Va fi acea bijuterie de care nu te vei mai putea despărți. O vei purta mereu și mereu cu drag.

**Cerceii de botez, amintiri prețioase

Cerceii oferiți la botez, de nași, mi se par niște amintiri tare prețioase. Se recomandă ca ei să fie din aur, comozi, simpatici. Atunci când vor fi prea mici, nașa îi va înlocui cu o pereche potrivită vârstei. Însă cerceii de botez vor fi păstrați de fetiță și poate vor fi cercei oferiți în dar, generație după generație.

Bijuterii din aur, o bună investiție

Întotdeauna investiția în aur a fost o bună idee. Bijuteriile din aur nu se demodează niciodată. Sunt niște accesorii pe care le poți purta mereu. Și sunt niște obiecte valoroase ce pot fi oricând valorificate sau transmise din generație în generație.

Păstrez cu drag primele mele bijuterii de la mama. Țin mult și bijuteriile primite cadou de ziua mea, la 40 de ani. Am ales atunci câteva bijuterii aur care îmi vor aminti de acea zi specială.

6 thoughts on “Bijuterii aur care trebuie alese cu atenție”

  1. Deși știu că aurul este o investiție bună, tot mă simt mult mai atrasă de argint. Am puține bijuterii din aur, pe care le păstrez fiind de familie, dar le port foarte rar.

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.