5 tipuri de fuste îndrăgite

Fustele nu mi-au lipsit niciodată din garderobă. Au fost momente când le purtam mai des, alteori uitam de ele. Erau alegerea mea atunci când îmi doream să fiu mai feminină, era o ocazie deosebită sau când aveam timp să alcătuiesc o ținută completă.

În garderoba fiecărei femei, ar trebui să se regăsească câteva tipuri de fuste. Cu ajutorul lor, se pot crea ținute chic, variate, comode și practice. Ai tinde să spui că fustele nu sunt comode. Greșit, trebuie doar să alegi fusta potrivită.

Care sunt tipurile de fuste îndrăgite?

Există un model de fustă care considerăm că ni se potrivește de minune. Acel unic model pe care îl purtăm mereu și mereu. De ce să nu îndrăznim să purtăm și alte modele de fuste? Poate ne vom găsi încă un model preferat?

**Fusta cu talie înaltă

Consider că fusta cu talie înaltă nu ar trebui să-ți lipsească. Dacă ești mai îndrăzneață, alege o fustă cu animal print. Însă și un model în culoare uni, este o bună alegere. E un model comod, evidențiază talia și face ca abdomenul să pară mai plat.

**Fusta scurtă

Cred că cel mai corect ar fi să spunem, fuste scurte pentru că vorbim de varietate. Fuste scurte ar trebui să avem pentru fiecare sezon, nici cele denim nu trebuie să lipsească. Optează și pentru fuste de vară, scurte și vaporoase, colorate și ușor de asortat cu o pereche de sandale lejere.

**Fusta midi

Fusta midi este tot mai apreciată și tot mai des întâlnită în garderobă. Mi se pare tare comodă, putând fi purtată și casual, și elegant. Având lungimea midi este o fustă comodă.

Poți opta pentru o fustă midi plisată, sunt extrem de chic și tot mai populare. Ar trebui să ai și tu, cel puțin una, în dressing.

**Fusta din piele

Ai putea zice că nu mai e la modă. Pot să te contrazic, piesele vestimentare din piele nu se demodează niciodată. Fustele din piele vor avea mereu un farmec aparte. Și e nevoie de atitudine pentru a fi purtată, dar eu zic că merită din plin.

**Fusta cu print floral

Printul floral m-a dus întotdeauna cu gândul la primăvară, bucurie, veselie. Vei purta cu mare drag o fustă cu print floral și îți va aduce mereu zâmbetul pe buze. Și nu, nu se potrivește doar primăvara și vara. Mi se pare extrem de potrivită și toamna, dar și iarna, pentru a aduce bucurie, speranță.

Mie îmi plac toate fustele și le port de fiecare dată cu drag. Am în garderobă multe modele și optez pentru ținute cu fustă, de cele mai multe ori. Mă ajută să mă simt mult mai feminină, am mai multă încredere în mine.

5 thoughts on “5 tipuri de fuste îndrăgite”

  1. Eu am destul de multe fuste, dar le port cam rar pentru ca sunt mai friguroasa si m-am obisnuit in pantaloni si blugi. De curand am purtat si eu o fusta cu talie inalta, lunga, catifelata, intr-o nuanta de verde smarald.

    Reply
  2. Sincera sa fiu eu prefer rochiile. Motivul ar fi simplu de inteles. Sunt usor de accesorizat si nu mai am nevoie de alte mixuri. Daca ar fi sa port o fusta aleg ceva midi sau de piele

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.