De ce nu oferă mai des bărbații flori?

bigstock_Man_Holding_Flowers_3442822

Astăzi este Ziua Îndrăgostiților, o zi importantă pentru unii, o zi normală pentru alții. Mereu mi s-a părut ciudat să ai nevoie de o zi impusă de cineva în care să-ți mărturisești și să-ți sărbătorești dragostea. Oricum, de acum va urma o perioadă în care vom vedea tot mai mulți bărbați cu flori sau nu?

Azi dimineață discutam cu un prieten drag despre flori, despre cadouri, și am avut o discuție constructivă în contradictoriu. Oarecum, mi s-a adeverit teoria conform căreia bărbații nu cumpără flori pentru că:

  • nu le văd rostul;
  • nu le place să cumpere flori;
  • nu le place să ducă un buchet de flori în mână;
  • nu aruncă banii pe ceva ce nu rezistă mai mult de câteva zile;
  • nu înțeleg de ce noi femeile iubim florile;
  • sunt siguri că femeia de lângă ei nu își dorește un buchet de flori.

Eu cred că bărbații sunt de fapt niște timizi. Nu le place ideea că un buchetul de flori le-ar putea trăda sentimentele. Ei sunt niște romantici incurabili, dar uneori nu le place ca toată lumea să știe acest lucru. Și atunci preferă ca în fața tuturor să fie niște duri, iar acasă în intimitate să fie bărbatul ideal.

Femeile adoră florile, adoră să le îngrijească, ador să le  cumpere, dar mai mult decât orice, le place să primească flori de la iubitul lor! Niciodată un cadou nu va avea mai mult succes decât un buchet de flori frumos, mai ales dacă e alcătuit din florile preferate.

Dragii mei, un buchet de flori poate aduce un zâmbet, poate să spună tot ceea ce voi nu îndrăzniți, poate să facă ziua mai frumoasă! Așa că nu mai căutați pretexte să nu oferiți flori iubitelor indiferent de zi!

Cerul sărută pământul prin ploaie, pământul sărută cerul prin flori.  Rabindranath Tagore

2 thoughts on “De ce nu oferă mai des bărbații flori?”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.