Importanța cremei de noapte și concurs Farmec!

Night-Cream-Important-Reasons-to-Use-440x320

Este crema de noapte  încă un produs de îngrijire menit doar să aducă venituri companiilor fără a avea beneficii asupra tenului nostru? În unele cazuri poate fi adevărat, dar ai fi surprins cât de importantă e utilizarea ei.

Ritualul de îngrijire cuprinde demachiere și folosirea unei creme de zi și de noapte. Recunosc până de curând nici eu nu foloseam cremă de noapte, o foloseam și pentru noapte tot cea de zi. De la Gabriela Popescu,  la eventul ”Bune maniere și make up de lady”, am aflat de ce e important să folosim și cremă de zi și cremă de noapte, apoi m-am documentat și mi-am cumpărat o cremă de noapte de la Farmec.

Este foarte important pentru tenul nostru să folosim cremă de noapte. Ea tinde să se absoarbă mai bine și pătrunde mai ușor în piele pe timp de noapte, deoarece aceasta nu intră în conflict cu alte produse. Căldura va ajuta pielea noastra să accepte mai bine produsele decât peste zi.  Dacă tenul vostru are nevoie de hidratare, vă sfătuiesc să folosiți peste noapte o cremă hidratantă, astfel nu va păta machiajul în timpul zilei.

Există două tipuri de cremă de noapte: anti-aging și intens hidratantă. Cremele hidratante de zi sunt mai ușoare și conțin SPF. Crema de noapte nu conține SPF și sunt adesea mai grele și mult mai hidratante. Crema de noapte anti-aging poate conține un grad mai ridicat de ingrediente active, deoarece acestea sunt destinate în mod special pentru a fi aplicate pe timp de noapte pentru a reduce iritația de la expunerea la UV. Pe timp de noapte, tenul se odihnește, este momentul lui de a se reface și regenera, are suficient timp pentru a absorbi crema de noapte care are nevoie de mai multe ore pentru a pătrunde în piele.

Eu folosesc de câteva săptămâni crema lift regenerantă de noapte de la Farmec ”Crema contribuie la reîntinerirea şi remodelarea pielii prin reducerea liniilor fine şi a ridurilor. Efectul lift intens este asigurat de Sepilift şi Gatuline Expression. Sepiliftul conferă pielii hidratare de lungă durată, efecte antirid şi de tonifiere. Superoxid Dismutaza, alături de Vitaminele A si E, protejează fibrele de colagen prevenind apariţia ridurilor. GP4G, sursă de energie pură, susţine procesele regenerative şi restructurante. Lipozomii cu Hialuronat de Sodiu se absorb în piele şi umplu ridurile din interior. Este recomandată pentru îngrijirea tenurilor tinere sau mature, uscate sau cu tendinţă de uscare.” Adresabilitate: femei 30+, ten uscat, deshidratat.

farmec

Tu folosești cremă de noapte? Dacă nu, te invit la concurs și poți câștiga această cremă pentru a te bucura de beneficiile ei și un deodorant antiperspirant Gerovital H3 – Sensitive.

deo

Ce trebuie să faceți pentru a putea câștiga aceste produse?

1. Like la pagina de Facebook Farmec si la pagina de Facebook Deweekend

2. Like si Share acestui post pe Facebook, important: share-ul trebuie să fie public (vezi poza)

poză(2)

3. Lăsați un comentariu la acest post cu numele cu care ați dat like celor două pagini și cu share-ul de pe FB: puteți face asta prin click pe timpul la care ați dat share pe FB (10 minutes ago, 1 minute ago etc) și spune-mi dacă folosești cremă de noapte!

Atenție! Voi verifica toate înscrierile, vă rog să nu încercați să trișați și să vă înscrieți cu mai multe nume de pe același IP.

Concursul este deschis până în 25 februarie, ora 18.00, extragerea o voi face cu ajutorul random.org, iar câștigătoarea o voi anunța miercuri, 26 februarie.

UPDATE: avem o câștigătoare ROXANA – NightOn! Felicitări, aștept un mesaj privat cu datele tale de contact! Mulțumesc tuturor participanților, și vă așteptăm să participați și la următoarele concursuri!

poză(14)

18 thoughts on “Importanța cremei de noapte și concurs Farmec!”

  1. Sincera sa fiu, mai folosesc crema de noapte, dar nu zilnic. Mi-as dori sa folosesc mai des. La cele doua pagini am dat like de ceva vreme, cu numele Nighton Ro. Iar share-ul la articol, l-am dat (se poate verifica), doar ca sunt de pe mobil si nu am optiunea de a-l copia. Imi cer scuze…

    Reply
  2. Mihaela: Din nefericire, inca nu este reparat. Am intrat de pe calculatorul altcuiva. Sper sa se rezolve si cu al meu (astept o piesa momentan)… nici nu-ti povestesc cum e fara :)) Anunt cu surle si trambite cand il am inapoi.

    Reply
  3. Nu folosesc crema de noapte desi am o piele cu tendinta de uscare.Nu stiu cum se poate copia share de pe facebook,dar se poate verifica k am postat.

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.