Asian Skin Care, răsfăț pentru pielea ta

Pielea noastră are nevoie de îngrijire în permanență. Ne dorim ca ea să arate mereu tânără și frumoasă. Încercăm să folosim cele mai bune și cele mai potrivite produse pentru tenul nostru. Varietatea de pe piață ne ajută să găsim produse cât mai interesante. Nouă, femeilor, ne place tare mult să testăm produse.

De produsele cosmetice coreene te îndrăgostești de la prima aplicare. Sunt renumite pentru eficacitatea lor, calitatea ingredientelor conținute. Asian Skin Care oferă produse cosmetice pentru tenul tău ajutându-l să fie frumos și sănătos.

Tot ce e mai bun pentru tenul tău

Din dragoste pentru frumusețe, echipa Asian Skin Care a testat sute de produse. Astfel acum pot să ofere consultanță și suport în alegerea produselor potrivite tenului tău.

**Ingrid este pasionată de călătorii și așa a ajuns în Asia. A avut posibilitatea de a descoperi produsele cosmetice coreene, dar și de a afla multe informații despre ele. Asiaticii au adevărate ritualuri în ceea ce privește înfrumusețarea și îngrijirea. Ingrid a reușit să pătrundă în taina aceasta, creând relații și mai apoi colaborări fructuoase.

**Elaria este make-up artist, deci se învârte în lumea cosmeticelor. Promovează conceptul unui ten curat și îngrijit pe care un machiaj arată de vis. Calitatea face întotdeauna diferența, știm cu toții că produsele asiatice își propun să susțină îngrijirea pe termen lung.

Produse variate de la branduri de încredere

Asian Skin Care îți pune la dispoziție produse variate:

Nu uita că poți solicita informații despre fiecare produs pentru a te asigura că achiziționezi și folosești ce e potrivit pentru tine.

Rutina de îngrijire a tenului trebuie să fie completă, să conțină produsele potrivite. Astfel tenul tău va arăta bine, se va simți perfect. Machiajul se va așeza mult mai bine pe un ten curat, sănătos, luminos.

Produse în testare!

Pentru mine, întotdeauna rutina de îngrijire a tenului a fost respectată cu strictețe. Oricât de obosită sunt, mă demachiez și aplic serurile și cremele mele. Nu mi se pare o corvoadă, ci din contră, e un timp cu mine care îmi place enorm.

** AMPLE: N Ceramide Shot Serum – Ser cu Ceramide

Voi testa acest ser cu ceramide care calmează, hidratează și întărește bariera de protecție a tenului. Are rolul de a reda strălucirea tenului. Mă bucur că acest ser nu conține alcool, parfum sau uleiuri esențiale, deci este ideal și pentru tenul sensibil. Pielea va fi mai hidratată după utilizare.

Asian Skin Care

** Ample:N Hyaluron Shot Ampoule – Ser cu acid hialuronic

Iubesc produsele cosmetice cu acid hialuronic, deci nu puteam să nu testez acest ser cu acid hialuronic. Este un ser concentrat îmbogățit cu molecule de acid hialuronic de diferite dimensiuni. Acestea pătrund în piele oferind o hidratare completă și de durată.

Asian Skin Care

Tenul tău are nevoie de toată atenția ta. Îngrijirea și răsfățul cu produse cosmetice potrivite vor face ca tenul tău să fie frumos, luminos, tânăr!

7 thoughts on “Asian Skin Care, răsfăț pentru pielea ta”

  1. Folosesc sau am folosit cateva produse de provenienta asiatica, insa nu si pe acestea. Parerea mea este ca asiaticii sunt experti la capitolul acesta, doar ca au un altfel de ten si nu toate produsele ni se potrivesc si noua.

    Reply
  2. Am folosit și eu Serul Ample:N cu ceramide și m-a plăcut tare mult!
    Mi-am dorit să folosesc produse asiatice, pentru că voiam să mă conving de calitatea lor. Ei bine, am reușit și m-au convins.

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.