Cum alegem aparate de îngrijire personală pentru bărbați

31

Aparate de îngrijire personală pentru bărbați cocheți

Bărbații cocheți sunt extrem de atrăgători. Un bărbat îngrijit va atrage mereu atenția. Ți-e mai mare dragul să ai alături un bărbat preocupat de imaginea sa. Nu trebuie să exagereze, dar nici să se neglijeze complet. Oamenii au tendința să spună că femeile după nuntă se neglijează. Ei bine, eu am constatat acest lucru și la bărbați. Înainte erau preocupați de aspectul fizic. Nu ieșeau din casă nearanjați. Abonamentul la sală era o prioritate. După nuntă, fac o pasiune pentru tv, fotbal și bere.

Aparate de îngrijire personală pentru un bărbat care se respectă

Știm că baia este ocupată în mare parte de cosmeticele femeilor. Dar consider că fiecare bărbat trebuie să aibă un loc al lui în baie. Printre cosmetice, ar trebui să se regăsească un aparat de tuns rapid și precis, un aparat multifuncțional de îngrijire corporală, un aparat pentru tuns părul din nas, urechi.

aparate de îngrijire personală

Cum alegem aparate de îngrijire personală pentru bărbați?

Există pe piață o multitudine de modele. Cum știm care e cel mai potrivit pentru noi? La ce caracteristici trebuie să fim atenți? Ce anume trebuie să urmărim la un aparat de îngrijire corporală pentru bărbați?

1.Varietate de capete și accesorii

Performanța unui aparat depinde de forma capetelor și de accesoriile disponibile. Un aparat bun trebuie să poată fi folosit pentru îndepărtarea părului facial și corporal. Accesoriile îi ajută pe bărbați să îndepărteze părul din zone dificile (nas, urechi). Capetele sunt de forme și mărimi diferite. Contează mult eficiența și precizia lor. Cu ajutorul lor, poți să-ți ajustezi barba sau mustața, poți să-ți faci un contur frumos la barbă, perciuni, sprâncene.

2.Calitatea materialului

Trebuie să fim atenți și la calitatea materialului aparatului și lamelor. E bine ca lamele să fie să fie din oțel inoxidabil, placate cu titan/zirconiu. Aparatul e bine să aibă pe lateral material aderent. Eventual, mici striații pentru a evita alunecarea lui. Având în vedere că el se folosește și la duș, lateralele cauciucate previne alunecarea sau scăparea lui din mână.

aparate de îngrijire personală

3.Funcționare wireless

Este un detaliu important. Să poate fi încărcat la priză. Dar să poată fi folosit fără fir. Majoritatea bărbaților preferă tunsul la duș. Folosind un aparat de îngrijire corporală fără fir, este mult mai comod. Fie fără fir, fir cu acumulatori, e important să nu te condiționeze de locul prizei.

Aparate de îngrijire personală pentru bărbați pe piață din 1937

E interesant că primul aparat de ras electric pentru bărbați a fost inventat în 1937. Până în 1960 el a suferit mai multe modificări pentru a deveni cât mai performant. Știți de ce s-a inventat aparatul de ras electric? Nu pentru un bărbierit mai bun, ci pentru că e mai comod. Nu mai ai nevoie de apă caldă, pămătuf, lame. Acum ai totul la îndemână, simplu și elegant.

Bărbații din viața voastră ce preferă? Aparate de îngrijire personală multifuncționale sau rămân la varianta clasică?

Foto

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

31 Comments

  1. Of si cat de greu este sa alegi pentru barbati aparatele de ingrijire. Am stat anul trecut cel putin jumatate de ora in fata rafturilor, tare greu mi-a fost pana am ales un singur produs.

  2. Prietenul meu are ceva asemănător și mi-ar fi greu să îi aleg eu ceva nou pe viitor. De ajutor articolul! Se pare că și bărbații trebuie să se lovească de cochetărie. :))))

  3. E foarte important sa fie wireless, chiar asa este, barbatii la dus se aranjeaza, rar ii vezi ca se gandesc in mijlocul zilei sa se barbiereasca, cum suntem noi, femeile.

  4. Si eu sunt de acord cu faptul ca un barbat trebuie sa fie mereu ingrijit, indiferent daca e casatorit sau nu :)). Al meu sot isi doreste foarte mult un aparat pentru tuns barba, poate de ziua lui va primi unul nou 🙂

  5. Soțul meu nu mai folosește varianta clasica de ceva timp. Își lasă putina barba și niciodată nu o rade complet. Are un aparat wireless de care este tare mulțumit

  6. cred ca devine din ce in ce mai important ca aceste aparate sa fie wireless. Cel putin asa mi se pare mie. Adica mie imi surade mai multe un epilator fara fir, deci nu vad de ce lui nu i-ar placea mai mult o masina de ras fara fir.

  7. Aparatele cu acumulatori ofera o degajare maxima , nu depinzi de sursa de curent, ai libertate de miscare etc. Si al meu vrea o masina de tuns fara fit si cred ca tot la Philips ne oprim.

  8. Daca ar fi sa cumpar un astfel de cadou pentru prietenul meu, cred ca l-as ruga sa imi arate exact ceea ce crede ca i se potriveste cel mai bine. :))
    Ar fi mult prea dificil sa aleg eu.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
îngrijire ten cu pori dilatați
Îngrijire ten cu pori dilatați cu produse Notino

Îngrijire ten cu pori dilatați - răbdare și atenție Îngrijire ten cu pori dilatați poate fi o adevărată provocare. Ne...

Close