Alege aparatul Vitarid-r pentru mișcare în confortul casei tale

11

Aparatul Vitarid-r ține la silueta noastră

Aparatul Vitarid-r te ajută să faci mișcare în confortul casei tale. Din acest motiv, a ales și soacra mea acest aparat. Fiind pensionară, își dorea să facă mișcare. Dar uneori vremea era împotriva ei. Iar alteori serialul preferat o ținea în casă. Era conștientă că trebuie să facă mișcare. Mersul la sală nu reprezenta o opțiune. Însă sala să vină la ea, suna mai bine.

Vitarid-r este o bicicletă portabilă. Combini plăcerea relaxării și exercițiile fizice și te menții în formă. 

Împreună cu socrii, am ales un aparat potrivit nevoilor ei. La început, mi-a fost groază că va fi pe post de suport. Însă am fost încântată văzând-o folosindu-l. Soacra mea a fost fericită să poată face mișcare acasă.

aparatul Vitarid-r

5 motive pentru a alege aparatul Vitarid-r

Noi am optat să comandăm de pe acest site. Înainte de a comanda, am studiat caracteristici și păreri. Iată care sunt cele 5 motive importante pentru a alege acest aparat.

1.Faci mișcare indiferent de starea vremii

Starea vremii ne influențează starea de spirit. Dacă e frig, plouă, prea cald, nu ieșim să facem mișcare. Cu atât mai mult persoanele mai în vârstă. Acest aparat este ideal pentru ei. Astfel nu mai au motive să nu facă mișcare fiindcă e prea cald sau plouă. Indiferent de anotimp, mișcarea nu trebuie să le lipsească.

2.Faci mișcare în confortul casei tale

Vedem la sală puțini pensionari. Majoritatea nu merg de rușine. Le e rușine de cum arată pielea sau că nu pot face suficiente exerciții. Acest lucru îi determină să stea mai mult în casă. Soacra mea petrece mult timp în casă. Ar merge să facă mișcare și exerciții fizice, dar nu singură. Nu foarte departe de casă. Nu foarte de dimineață și seara e prea aglomerat. Așa că aparatul Vitarid-r a fost cea mai bună soluție pentru ea. Se uită la serialul preferat și face mișcare. Ascultă muzică și face mișcare. Vorbește la telefon și poate face și mișcare.

3.Portabilă, ușoară, are nevoie de spațiu mic de depozitare

Aparatul Vitarid-r este ușor, portabil. Fiind ușor poate fi mutat dintr-o încăpere în alta. Se pliază, se adună ușor și poate fi depozitat într-un loc mic. Niciodată spațiul din locuință nu este suficient. Așa că orice obiect nou are nevoie de locul lui. Acest aparat se poate depozita când nu este folosit. Spre deosebire de alte aparate, acesta poate fi adunat. Bicicleta, banda de alergat, nu se pot desface și aduna după bunul plac. Ele au nevoie de un loc al lor. Și din acest motiv, aparatul Vitarid-r mi se pare opțiunea ideală.

4.Potrivit persoanelor mai în vârstă

Este ideal pentru pensionari și persoanele sedentare. Ei pot seta intensitatea exercițiului. Pot face pauze mai dese dacă se simt obosiți fără să fie stresați că cineva îi supraveghează. Fără să fie stresați că țin aparatul ocupat prea mult timp.

5.Exerciții pentru a antrena tot corpul

Aparatul te ajută să lucrezi toți mușchii de la nivelul membrelor. Cu Vitarid-r poți efectua exerciții cardio, astfel antrenezi tot sistemul cardio-vascular. Folosindu-l corect o perioadă de timp, te poate ajuta să reduci riscul infarctului și accidentului vascular celebral. Ajută la o mai bună circulație a sângelui. Te poți menține în formă ușor.

Ce părere ai despre aparatul Vitarid-r? Ți se pare un cadou ideal pentru părinți și bunici?

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

11 Comments

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
vitrină frigorifică
Cum alegem cea mai potrivită vitrină frigorifică?

Vitrină frigorifică - necesară pentru promovarea produselor O vitrină frigorifică te poate ajuta să vinzi mai ușor decât crezi. Clientul...

Close