Alege Noblesse Events Hall pentru un eveniment de vis

12

Noblesse Events Hall – alegerea perfectă pentru evenimentul tău

Noblesse Events Hall a fost creat pentru evenimente de vis. O sală de evenimente își dorește să aducă bucurie în sufletul invitaților. Ea este gândită pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienților.

Ca viitori miri, pășim într-o sală de nunți și începem să ne imaginăm ziua cea mare. Facem un exercițiu de imaginație, noi la prezidiu, invitații veseli la mese, sala frumos amenajată. Și atunci știm că aceasta este sala perfectă pentru ziua cea mare.

Ca organizatori de petreceri, trebuie să analizăm locația cu grijă. Ea trebuie să fie potrivită pentru evenimentul nostru. Dar și să fie pe placul invitaților.

Noblesse Events Hall

De ce să alegi Noblesse Events Hall pentru evenimentul tău?

Noblesse Events Hall este sala perfectă pentru un eveniment de vis. Și vă voi da doar câteva motive pentru a vă convinge. De toate vă veți convinge după ce veți vedea sala și veți avea o discuție cu consilierii noștri.

Noblesse Events Hall

 • Sală frumoasă și spațioasă

Este foarte important ca sala să aibă spațiu generos, indiferent de numărul de invitați. Ne dorim să avem un ring de dans spațios. Invitații să nu fie înghesuiți la mese și să se simtă confortabil.

Mesele sunt rotunde, iar scaunele au detalii elegante. Plafonul este îmbrăcat în valuri de satin și dau o notă aparte sălii. Împodobită cu flori, sala este minunată!

 • Meniuri variate

Vă punem la dispoziție meniuri variate realizate de bucătati renumiți și foarte pasionați. Mâncarea este foarte importantă la un eveniment. Consilierii noștri vă vor ajuta să alegeți din gama largă de preparate, iar bucătarii se vor asigura că veți avea cele mai delicioase preparate.

Noblesse Events Hall

 • Consiliere permanentă

Un detaliu foarte important este consilierea permanentă de specialitate. Veți primi toate detaliile pentru ca evenimentul să iasă perfect. Pe toată durata evenimentului, acesta va fi îndeaproape supravegheat pentru ca totul să fie perfect.

 • Parcare disponibilă și posibilitate de cazare în apropiere

Sala de evenimente dispune de o curte generoasă și parcare mai mult decât suficientă. Pentru invitații veniți din alte orașe, există posibilitate de cazare foarte aproape de sala de evenimente.

 • Plusuri!

Vă punem la dispoziție un spațiu tampon unde miresele se pot odihni înainte de a intra în sală. Locul este potrivit și pentru proaspătele mămici. Vor avea aici intimitatea necesară pentru a se ocupa de cei mici.

Intrarea în sală se face pe scări îmbrăcate în mochetă elegantă și confortabilă. Astfel accesul va fi mai ușor, dar te și pregătește pentru intrarea în minunată sală. De la intrarea în clădire, ești întâmpinat de flori colorate care te introduc în starea de petrecere.

Vă punem la dispoziție serviciul de Event Planner. Dacă doriți ajutor pe partea de organizare eveniment, vă putem pune în legătură cu colaboratorii noștri. Astfel veți putea beneficia de un eveniment organizat impecabil, dar veți și primi un discount pentru acest serviciu.

 

Ce fel de evenimente se pot organiza la Noblesse Events Hall?

Frumoasa noastră sală poate găzdui diferite tipuri de evenimente.

Noblesse Events Hall

 • Nunți deosebite – garantăm o zi de vis!

 • Botezuri colorate cu posibilitate de amenajare spațiu de joacă pentru copii

 • Majorate vesele pentru un majorat de neuitat

 • Evenimente corporate

 • Evenimente personalizate

Noblesse Events Hall vă anunță că mai sunt puține date disponibile pentru anul acesta. Chiar dacă evenimentul va avea loc anul viitor, nu ezitați să rezervați din timp, data dorită!

Noblesse Events Hall se află în Florești, la intrarea dinspre Cluj-Napoca, strada Avram Iancu, nr. 419. Vă stăm la dispoziție la numărul de telefon 0744 487 746. Nu ezitați să ne contactați pentru a vă organiza evenimentul perfect!

Noblesse Events Hall

La ce detalii ești atent când alegi sala de evenimente pentru petrecerea ta? Crezi că Noblesse Events Hall este sala ideală pentru evenimentul tău?

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

12 Comments

 1. arata intr-un mare fel salonul. Ce-mi place cel mai mult? Ca nu au scaune din acelea tapitate. Eu nu le suport. Avand spatiul acela tampon, este potrivit si pentru organizarea botezurilor, zic eu. Depinde cât de bine este izolat.

 2. Cei din zona ar trebui sa fie fericiti ca au o astfel de locatie bine pusa la punct pana in cel mai mic detaliu, pentru astfel de evenimente. Se pare ca s-au gandi la tot ceea ce ar fi necesar.

 3. Arata atat de frumos incat daca si servirea e pe masura nu am ce sa-i reprosez. Si apreciez ca au parcare mare, pentru ca in ziua de azi asta e un mare avantaj.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
momente de relaxare Life Care
Momente de relaxare cu 3 produse Life Care

Momente de relaxare - atât de necesare Momente de relaxare, după ore lungi de muncă, este tot ce avem nevoie....

Close