Grădina de iarnă de Kristin Hannah recomandare lectură

15

Grădina de iarnă de Kristin Hannah – o carte impresionantă

Grădina de iarnă de Kristin Hannah m-a captivat de la primele pagini. Așa s-a întâmplat cu fiecare carte scrisă de Kristin Hannah. Îmi place mult această autoare. Poveștile ei sunt mereu deosebite. Stilul de a scrie te face să parcurgi cu nesaț fiecare pagină. Nu mai poți lăsa cartea din mână și îți dorești să descoperi finalul. Apoi regreți. Finalul cărții înseamnă finalul lecturii.

Această frumoasă carte poate fi comandată de pe Libmag. Vă sfătuiesc să o comandați acum cât este la reducere. Și dacă tot faceți o comandă, puneți în coș și celălalte cărți ale autoarei. Nu veți regreta!

Grădina de iarnă de Kristin Hannah – printre cele mai deosebite lecturi

Cartea spune povestea a două surori, Meredith și Nina, atât de diferite. Copilăria lor a însemnat iubirea necondiționată a tatălui. Dar și indiferența și răceală totală a mamei. Nimic nu poate fi mai dureros.

Meredith își întemeiază o familie și rămâne să ajute la livada de meri a părinților. Nina devine o fotojurnalistă faimoasă și ajunge pe acasă foarte rar. Viața lui Meredith pare atât de frumoasă, de clasică. Fix de asta fuge Nina.

Însa boala tatălui, va reuni familia. Nina își iubește foarte mult tatăl, așa că vine acasă când află despre problemele de sănătate. Meredith va prelua din sarcinile lui pentru ca livada să funcționeze normal. Revenirea acasă înseamnă și întâlnirea cu mama. Ania este o femeie rece, care nu și-a arătat afecțiunea niciodată față de copii. Doar față de soț. Însă fără el, ea se simte pierdută și neînțeleasă.

Grădina de iarnă de Kristin Hannah

Jurământ pe patul de moarte

Înainte ca tatăl lor să moară, Nina îi promite că va încerca să aibă grijă de mama lor. Și o va determina să spună povestea. O poveste pe care mama obișnuia să le-o spună când erau mici. Însă finalul nu a fost niciodată povestit.

Nina își promite că va avea răbdare cu mama ei. Simte că povestea spusă de mama ascunde ceva. Meredith nu mai vrea să știe nimic de poveste. Orice idee din partea Ninei i se pare absurdă. Însă curiozitatea o împinge să asculte frânturi din poveste.

Grădina de iarnă de Kristin Hannah – despre relația mamă – fiică

Povestea spusă de Ania are loc în Rusia. În alte vremuri, cu personaje necunoscute. Însă mama nu ar spune povestea cu atâtea detalii, dacă nu ar fi fost parte din viața ei.

Cum vor afla cele două fiice legătura dintre mama lor și povestea spusă? Vor reuși să afle mai multe detalii despre personajele din poveste, care devin tot mai reale? Va rămâne mama lor o stâncă rece sau va ceda în fața iubirii fiicelor?

Grădina de iarnă de Kristin Hannah

Voi ați citit cărțile autoarei, Kristin Hannah? V-ar plăcea să citiți cartea, Grădina de iarnă? 

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

15 Comments

  1. Nu am mai citit nimic de la această autoare. Dar asta este și prima carte pe care o am de la ea. E încă în bibliotecă. Își așteaptă rândul. Minunată recenzie. Mă face sa vreau sa lecturez cartea imediat.

  2. Kristin Hannah este foarte indragita la noi. Cartile Privighetoarea si Aleea cu licurici le-am vazut peste tot. Dintre ele, Privighetoarea ma intereseaza cel mai mult.

  3. Cristina Dragomir on

    Mama ce ma inciti cu recenziile astea asa misterioase. Eu tot mai spun cate ceva, dar tu tii totul pentru tine si noua ne dai doar intrebari. Pai e frumos asa? Lasa ca imi iau eu cartea si o citesc!

  4. Nu am citit inca nici o carte de aceasta autoare dar povestea pare mai mult decat interesanta si sunt curioasa ce a facut-o pe Ania sa fie atat de rece cu copii ei.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
lapte animal sau vegetal
Lapte animal sau vegetal? Alege cu argumente!

 Lapte animal sau vegetal? Alege cu argumente! Odată cu apariția alternativelor vegetale ale lactatelor clasice, au apărut și întrebările referitoare...

Close