Sfaturi pentru a compartimenta eficient măsuța de machiaj

19

Am visat din copilărie la măsuța de machiaj

Mi-am dorit o măsuță de machiaj de când eram copil. Mama avea una neagră, lucioasă, cu trei oglinzi mari. Era locul unde se aranja înainte de a merge la un eveniment. Avea mereu o vază cu flori, parfumuri. Într-o bol ceramic, cu capac, avea bijuteriile. Iar prin sertare, numeroase produse cosmetice.

Când mama nu era acasă, îm plăcea să mă pun la măsuța ei. Încercam să o imit aranjându-se și visam la măsuța mea de machiaj. M-am mutat la casa mea și cel mai așteptat moment a fost comandarea măsuței de machiaj. Măsuța mea de machiaj arată exact cum am visat-o. Provocarea a fost să organizez cât mai eficient toate produsele și obiectele.

Sfaturi pentru a compartimenta eficient măsuța de machiaj

Alegeți cu grijă măsuța de machiaj. Dacă optezi pentru una gata, fii atentă la dimensiuni și detalii. Dacă o vei face la comandă, o poți adapta în funcție de nevoi.

Cum a arătat proiectul meu!

Am studiat multe modele și am analizat ce aș avea eu nevoie. De multe ori, ne trezim cu lucruri care ne plac, dar nu sunt folositoare. Indiferent de spațiul disponibil, măsuța de machiaj, compartimentată eficient, îți va fi suficientă.

 • Sertare înguste

Ai tendința să spui că nu sunt necesare. Și nici utile. Te gândești că ai multe lucruri și ai nevoie doar de sertare adânci. Greșești și îți voi explica și de ce. Multe produse de machiaj, cutii cu bijuterii sunt mici. Ele trebuiesc depozitate într-un sertar îngust, pentru a le avea mereu la vedere. Cu cât sunt mai înghesuite, vei uita de multe produse și vor ajunge la gunoi.

Sertarele înguste te ajută să ai o mai mare ordine în sertare. Lucrurile îți vor fi mereu la îndemână și la vedere. Nu se vor deteriora ambalajele nefiind înghesuite.

Ce depozitez eu în sertarele înguste?

Cutii cu bijuterii pe care le port la ocazii. Cosmetice și accesorii pentru păr. Ambalaje de la bijuterii împreună cu garanția. Mici truse de machiaj. Pensule și perii de păr care urmează să fie folosite.

 • Sertare adânci

Da, avem nevoie și de sertare adânci. Acolo vom depozita obiectele pe care le folosim mai rar și sunt mai voluminoase. Nu le supraîncărcați cu obiecte grele, partea de jos a sertarului se poate deforma. Și poate deteriora produsele aflate în sertarul următor.

Ce depozitez eu în sertarele adânci?

Electronice mici pentru îngrijirea personală, cum e uscătorul de păr, placa și ondulatorul. Aparatul de masaj, epilatorul și trusa pentru manichiură și pedichiură.

Ce recomand să avem deasupra măsuței de machiaj?

Nu îmi place aglomerația și înghesuiala. Așa că prefer să țin totul în sertare. E și mai ușor de șters praful. În plus, nu trebuie lăsat chiar totul la vedere.

Eu păstrez pe blatul măsuței, bijuteriile pe care le port cel mai des. Am o cutie cu ceasuri. Iar restul măsuței este ocupat de cosmetice, parfumurile preferate și câteva mici decorațiuni menite să-mi înveselească ziua! Pe viitor, aș vrea să am o vază cu flori și urmează și câteva rame foto.

Voi cum ați compartimentat măsuța de machiaj? Dacă încă nu o aveți, veți ține cont de aceste sfaturi pentru a compartimenta eficient măsuța de machiaj?

Foto

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

19 Comments

 1. Masuta mea de machiaj a fost gata cumpărată, nu am facut eu una personalizată. In mare parte respect lucrurile pe care le-ai spus și tu. Nici mie nu imi place inghesuiala, pe ea am lăsat doar parfumurile și pensulele de machiaj.

 2. Chiar in acest caut o masuta de machiaj dar ce am gasit nu prea au sertare suficiente. Pentru ca nici mie nu-mi place aglomeratia si am nevoie de multe sertare pentru a-mi pune toate lucrurile.

 3. Și eu mi-am dorit o măsuță de machiaj când m-am mutat în casa nouă. Și, bineînțeles, mi-am comandat una.
  Mulțumim pentru sfaturile date, sunt utile oricui își dorește un astfel de loc (masă de machiaj).

 4. Nu am foarte multe cosmetice, dar tot se simte lipsa unei bune organizari. In masuta de machiaj nu cred ca as investi. Mai bine imi iau 3 -4 parfumuri de banii pe care i-as pe masa aceea. Deh, stii ca sunt zgarcita!

 5. Ar fi ca o dorinta implinita sa-mi pot lua si eu o masa de machiaj. Imi si imaginez modelul care m-ar multumi. As vrea oglinda mare cat tot dulapul si sa aiba multe, dar multe becuri ca sa pot sa ma machiez cu cea mai buna precizie

 6. Eu inca visez la masuta de machiaj de la Ikea si inca nu i-am gasit locul in casa….am obtinut chiar si aprobarea sotului sa o cumpar :)) Eu cosmeticele mi le tin in baie intr-un dulap de perete.

 7. De eficienta acesteia m-am convins. Nu prea mai am loc in dormitor de ea si asta incerc eu sa obtin. Mai mult loc pentru cosmeticele mele si sa am un loc doar al meu de rasfat

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
momente de relaxare Life Care
Momente de relaxare cu 3 produse Life Care

Momente de relaxare - atât de necesare Momente de relaxare, după ore lungi de muncă, este tot ce avem nevoie....

Close