7 accesorii de birou necesare tuturor

Accesorii de birou – must have

Când spui accesorii de birou, te gândești la ce produse ai nevoie când îți desfășori activitatea la muncă. Dar de câte ori ai avut nevoie de markere, hârtie sau capsator? Nu-i așa că în acel moment ți-ai dat seama că nu le ai în casă, dar ai mare nevoie? E bine să avem în casă, la îndemână diverse ustenstile pentru activități casnice sau de relaxare.

Eu am un sertar, unde se regăsesc accesorii pentru birou atât de necesare. Și nu de puține ori, ele mi-au fost de real ajutor și în alte activități. Capsatorul a devenit bun prieten pentru mine. I-am găsit atât de multe întrebuințări.

7 accesorii de birou necesare în orice casă

Îți voi spune despre câteva accesorii de birou și de ce e bine să le avem în casă. Recomandările mele vin în urma experienței mele, la școală, la birou și în mediul casnic.

🔺 Seturi de creioane colorate

În viața de zi cu zi, desfășurăm nenumărate activități. Ai fi surprins câtă nevoie poți avea de creioane colorate în nuanțe cât mai variate. De la joaca cu cei mici, dar și când ai copii în vizită și se plictisesc. A colora și a desena rămâne o mare pasiune a tuturor copiilor, iar părinții se pot bucura de o vizită liniștită.

Cărțile de colorat pentru adulți se recomandă pentru relaxare, deconectare. Având creioane colorate în nuanțe cât mai deosebite, vor face coloratul o plăcere. Culoarea te ajută să evidențiezi ceva anume într-un text, contract. Sau te ajută să lași un mesaj plin de romantism celui drag.

🔺 Caiete de birou

Agenda este foarte importantă, însă acolo ne notăm lucrurile importante și necesare zilnic. Dar dacă e vorba de rețete, informații de avut la îndemână, dar necesare pe termen lung, vom apela la caiete studențești. Datorită dimensiunilor, nu le vom rătăci prin casă și vom avea suficient spațiu pentru notițele necesare.

Caietele de dimensiuni mai mici sunt de ajutor pentru a ține evidența la jocurile de societate. Sau chiar pentru a întocmi liste de cumpărături, liste pentru cadouri, idei pentru meniul zilei sau săptămânal.

🔺 Notițe autoadezive

Avantajul la notițele autoadezive e că se găsesc sub nenumărate forme și culori. Datorită lor, te poți organiza mult mai bine, poți ține evidența în agendă/caiete. Se folosesc pentru a lua notițe rapid, a lăsa un mesaj scurt, dar care să fie vizibil. O hârtie colorată are mai puține șanse să se piardă sau să nu fie vizibilă.

🔺 Capsator și perforator

Cred că cel mai des am simțit lipsa unui perforator. Capsatorul și perforatorul fac echipă bună împreună. Însă capsatorul are multe întrebuințări casnice. I-am simțit lipsa când doream să împachetez ceva în folie sau hârtie. Dar și când trebuie să țin laolaltă acte, hârtii necesare. Dar și când lipiciul sau scotch nu făceau față, capsatorul era cea mai bună soluție.

🔺 Bandă scotch de diferite dimensiuni

Anumite lucruri trebuie să-ți lipsească din casă exact când ai mai mare nevoie de ele, pentru a le aprecia valoarea. Banda scotch e bine să o avem la îndemână și să aibă dimensiuni variate. Cele înguste pentru uz frecvent, iar cele mai late pentru a sigila cutii, cadouri, colete care urmează să fie expediate.

🔺 Cutter și foarfecă

Atunci când e nevoie să tăiem ceva, ne folosim de cuțit. Însă un cutter înseamnă tăietură de precizie și o muncă mai rapidă. Foarfeca nu ne poate lipsi din gospodărie, atât în birou, cât și în bucătărie, dar și în curte. Așa că vă recomand să aveți câteva modele de foarfecă de dimensiuni diferite. Vă vor fi de mare ajutor.

🔺 Dosare colorate, variate

Oricât de mult ne dorim să scăpăm de adunat maculatură în casă, unele lucruri sunt necesare. Pentru a fi sigur că vei găsi totul când ai nevoie, se impune o organizare riguroasă. În dosare plic sau cu șină, poți organiza actele, diplomele, diferite contracte, facturi și garanții. Ține-le în ordine pentru ca atunci când vei avea nevoie de ele, doar să iei dosarul potrivit.

Un sertar dedicat pentru accesorii de birou

Organizarea ne ajută să păstrăm lucrurile la locul lor pentru a le găsi ușor când avem nevoie de ele. Accesoriile de birou sunt de real folos. Nenumărate rechizite școlare vin în ajutorul nostru și e bine să ne folosim de ele. Ele pot fi folosite de la joacă și activități amuzante până la activități de birou și organizare în gospodărie.

Care sunt cele mai utile rechizite școlare și ce întrebuințări aparte au? Ce fel de accesorii de birou folosești cel mai des?

5 thoughts on “7 accesorii de birou necesare tuturor”

  1. Si mie imi plac mult aceste accesorii pentru birou si am destul de multe din fiecare categorie. Mereu le folosesc pentru munca sau proiecte relaxante!

    Reply
  2. Ador accesoriile de birou și nu mă pot abține să nu-mi cumpăr ori de câte ori găsesc ceva interesant. În momentul de față îmi lipsește un set de creioane colorate.

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.