Spring Black Friday la Elefant

De neratat – Spring Black Friday

Mă bucur de oferte și profit de ele aproape de fiecare dată. Prețurile sunt de nerefuzat, o adevărată tentație. Și un alt plus al promoțiilor, este că poți să descoperi lucruri noi. Când e vorba de reduceri, și vânezi anumite produse, e una, dar de multe ori sunt evidențiate produse pe care nu le cunoști.

Ne axăm să cumpărăm ce ne trebuie, dar uneori ne răsfățăm cu lucruri care ne ispitesc sau dorim să le încercăm. Ofertele sunt gândite pentru a ajuta în mai multe direcții. Prețuri bune, produse dorite, produse noi, așa că nu rata Spring Black Friday de la Elefant.

Care sunt cele mai bune oferte?

Spring Black Friday la Elefant cuprinde de data aceasta, oferte variate. Vei găsi la prețuri bune, printre multe altele:

  • cărți și jucării,
  • parfumuri, cosmetice, ceasuri,
  • produse home&deco.

Recomandări pentru tine:

Varietatea de oferte te poate copleși. Iată ce recomandări am pentru tine. Eu consider că anumite lucruri pot fi cumpărate din timp, fie pentru tine, fie cadouri pentru cei dragi, la prețuri de nerefuzat.

Parfumuri bune

E bine să folosim câteva parfumuri în paralel. Astfel nu ne vom plictisi de un anumit parfum. Parfumul preferat ne va ține mai mult. Iată câteva bune opțiuni pentru el și pentru ea:

LancomeLa Vie Est Belle e un parfum dulce, are un miros excepțional. Acest parfum deține ingrediente de iris, iasomie de sambac, flori de portocal și esență de patchouli. Parfumul a fost lansat pe piață în toamna anului 2012. Cu un parfum floral, fructat, are ca și note de vârf coacăze negre și pere, note de mijloc iasomie și stânjenel, note de bază, mosc alb, pralină și vanilie. E un parfum care persistă și te cucerește.

KenzoFlower by Kenzo este un parfum floral, cu trei acorduri de bază, aromă de tranfir, violete și coacăze. Este un parfum creat și lansat în anul 2000. Note de vârf trandafir, măceș, coacăze negre, note mijloc violetă, trandafir, iasomie, rășină, iar note bază, mosc și vanilie. Un parfum floral, fresh, potrivit de vară.

Dolce & Gabbana – The One, un parfum pentru bărbați cu o aromă plăcută, interesantă cu accente picante.

Christian Dior – New Sauvage – este un parfum pentru EL, lansat în 2019, și a fost tare apreciat. Un parfum oriental, dar cu o notă aparte, o personalitate intensă.

Un ceas nou

Dacă îți dorești un ceas nou și bun, dar și chic, îți recomand brandul Fossil.

Iar dacă ești fan tehnologie, optează pentru un smartwatch. Urmărește cu atenție specificațiile și fă alegerea cea mai bună pentru tine.

Cărți noi în biblioteca ta

Și biblioteca ta strigă mereu după cărți noi? Elefant te înțelege perfect, motiv pentru care cărțile au tot timpul prețuri bune. Iată câteva recomandări:

Produse pentru grădina ta

Ne place să ne amenajăm curtea pentru a putea petrece timp alături de prieteni. Seturile de masă cu scaune/fotolii te îndeamnă la relaxare. Optează pentru un set de mobilier și cu umbrelă, ea te va proteja de soare, dar și de ploaie.

Tigăi noi pentru bucătăria ta

Ustensilele de bucătărie pe care le folosim cel mai des, se deteriorează. Știu că ne este greu să ne despărțim de ele, dar unele fie arată rău, fie nu ne mai plac. Promoțiile ne ajută să ne achiziționăm ustensilele noi mult dorite. Tigăile sunt mereu printre cele mai apreciate. Elefant are promoții la tigăile marca Tefal care sunt tare îndrăgite.

Jocuri pentru întreaga familie

Trebuie să petrecem mai mult timp cu cei dragi, niște jocuri interesante pot face atmosfera mai plăcută. Dacă adulții se pot relaxa jucând Catan, joc de societate, cei mici vor aprecia un joc nou Lego sau o mașinuță.

Oferte pentru cadouri la preț bun

Urmează zile de naștere ale celor dragi? Poate e o bună idee să le comanzi cadourile din timp. Vei face o economie mare de energie, timp, chiar și bani. În plus, te asigură că poți să oferi ceea ce dorești.

Promoțiile vin în ajutorul nostru, eu consider că e momentul potrivit pentru cumpărături. În plus, dacă am nevoie de ceva în viitorul apropiat, prefer să cumpăr din timp, iar dacă prețul e mai mic, cu atât mai bine.

Sunt curioasă dacă tu profiți de oferte? Cum ți se par promoțiile de Spring Black Friday la Elefant?

8 thoughts on “Spring Black Friday la Elefant”

  1. Cum să reziști la asemenea tentații?
    Hai, să spunem că sar peste parfum (tocmai mi-am luat varianta nouă a parfumului La vie est belle), dar un ceas tot mi-aș lua.
    Mulțumesc pentru pont și recomandări!

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.