Vizitează Magazinul Ogorul la început de toamnă

9

Magazinul Ogorul pentru grădina ta

Toamna este momentul când acordăm atenție grădinii. Dacă vara doar am udat și am întreținut, toamna e mult de lucru. Primăvara vom avea o curte frumoasă dacă toamna am făcut lucrările necesare. Toamna ne oferă zile frumoase, în special pentru curățenie.

Treaba se face mai ușor dacă ai la îndemână ustensilele necesare. Înainte de a ne apuca de treabă, trebuie să ne asigurăm că avem scule. Aici vorbim despre drujbe, trimere, mașini de tuns iarba, scule electrice. Nu am fost niciodată fan împrumutat. Mi-a plăcut să am, mai ales la casă, toate cele necesare. Avem toate sculele, le folosim și ne facem treaba mai ușoară.

Magazinul Ogorul te ajută să ai la îndemână totul pentru grădina ta. Poți comanda online, dar poți obține și informații despre produse.

Magazinul Ogorul – ajutor la îndemână

Ești începător? Nu știi cu ce să începi, ce anume ai nevoie? Magazinul Ogorul este aici pentru tine. Bine structurat pe categorii, îți oferă tot ce ai nevoie și poate chiar un pic mai mult. Grădina ta trebuie îngrijită și înfrumusețată. Pentru unii munca în grădină este grea. Pentru mine, e un mod de relaxare. Nimic nu e mai frumos decât să te bucuri de o curte minunată.

Pentru o curte îngrijită e nevoie de puțin timp și imaginație. Lucrările trebuie efectuate în fiecare anotimp la timpul lor. Toamna trebuie curățați pomii. Plantăm bulbi pentru a avea o grădină multicoloră primăvara și vara. Scarificăm gazonul și reînsămânțăm dacă e nevoie.

Activitatea de toamnă – mișcarea în aer liber

Și dacă tot ne plângem că nu avem timp de mișcare, grădinăritul e soluția. Efectuând diferite activități, anotimp de anotimp în grădină, vom face și mișcare, dar ne vom și relaxa. Întotdeauna grădinăritul a fost pentru mine cea mai bună metodă de relaxare. Îmi eliberez mintea, îmi reîncarc bateriile stând în aer liber. Nimic nu mai e frumos să culegi flori din curtea ta. Niciun fruct nu e mai gustos decât cel cules din grădina ta, îngrijit de tine.

Magazinul Ogorul

Pentru a ne bucura de recolte, trebuie să ne și ocupăm puțin. Însă rezultatele sunt pe măsură. Culegând merele, zmeura sau afinele, ne vom da seama că munca depusă nu a fost în zadar. Nu strică să valorificăm la maxim spațiul din curte. O mică grădină de legume, câțiva pomi fructiferi, exact cât avem nevoie pentru familie. Și exact cât timp liber avem la dispoziție pentru a ne putea ocupa.

Voi ce activități de toamnă aveți? Ce vă place cel mai mult să faceți în grădină?

Foto Foto

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

9 Comments

  1. Eu stau la bloc si nu am gradina. In schimb mama si socrul stau la curte si ma bucur de toate bunatatile unor gradini. Cand va veni vremea sa ma ocup de gradina poate ca se va schimba situatia. Pana atunci, am in grija 4-5 floricele in balcon

Leave A Reply

Read previous post:
pasionat de road trip
Pasionat de road trip? Iată ce să iei cu tine!

Pasionat de road trip - pasionat de vacanțe Pasionat de road trip, la primele raze de soare, soțul meu se...

Close