Vara vine cu oje fermecătoare

oje farmec

Atunci când vine vorba de manichiură, sunt de părere că ea trebuie să fie impecabilă. Ani la rând mi-am dorit doar manichiură french, mi se părea cea mai elegantă și potrivită la orice ținută și la orice eveniment. Anul acesta însă, am optat de fiecare dată pentru culori vii, culori tari, culori vesele. Am trecut de la mov la roz la albastru , cine știe ce mai urmează?

Vara ne place să purtăm haine cât mai colorate, iar vara aceasta Farmec ne ajută să ne colorăm cât mai frumos unghiile! De curând, Farmec collection ne pune la dispoziție o gamă extrem de “schimbătoare”, în fiecare sezon primăvară-vară şi toamnă-iarnă, culorile vor fi schimbate şi vor fi perfect adaptate tendinţelor de sezon. Cu această nouă colecție, ei promit să ne ia mereu prin surprindere cu oje în  culori super-moderne.

Pentru vara 2013, Farmec ne pune la dispoziție  7 nuanțe menite să ne bine dispună și care să ne ajute să atragem atenția la toate petrecerile:
  • apa limpede și cerul senin se regăsesc în cele două nuanțe de albastru Pool party si Deep dive;
  • iar înghețata fructată și băuturile cu gheață se reflectă în nunațele roșii Cocktail și Exotic dream;
  • ojele Spring break (verde), Flip-flop (corai) și City break (violet) sunt accesoriile perfecte pentru costumele de baie colorate din acest sezon, completând cu succes bronzul arămiu.

Având în vedere că se apropie sezonul cald şi ne vom putea bucura din nou de sandale, vă recomand doamnelor şi domnişoarelor să nu uitaţi de pedichiură. Ea este la fel de importantă ca şi manichiura şi reflectă interesul acelei persoane pentru micile detalii ce ajută la înfrumuseţare!

Aşa cum  eşarfa sau  colierul reprezintă un accesoriu esenţial pentru o femeie, acelaşi lucru îl putem spune şi despre manichiură. Fie că ţi-ai făcut manichiura la salon sau acasă, nimic nu se compară cu sentimentul unei manichiuri proaspăt lăcuite. Alegerea culorii este foarte importantă şi trebuie să vorbească despre tine, fie că e o culoare în vogă, fie că mergi în vacanţă sau la un eveniment. Aveţi mare grijă când alegeţi o ojă, încercaţi mereu testerele să nu aveţi o surpriză când ajungeţi acasă şi culoarea din sticluţă nu este aceeaşi nuanţă cu ce părea. Întotdeauna pe unghie, oja va arată diferit.

Voi ce culoare preferați din noua colecție Farmec? Mie îmi place la nebunie City break!

6 thoughts on “Vara vine cu oje fermecătoare”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.