Cadoul ideal învăluit în surpriză!

cadouri_perfect_2

Mă pricep de minune atunci când vine vorba de cadouri. Mă bucur când cineva mă invită la o zi de naştere, când vin sărbătorile şi trebuie să iau cadouri pentru toţi membrii familiei şi prietenii apropiaţi. Nu ştiu cum fac, dar de fiecare dată nimeresc cadoul perfect pentru fiecare. Ba ştiu cum, şi o să vă dezvălui şi nouă. În primul rând, sunt foarte atentă la detalii. Ştiu cam la fiecare ce îi place, ce îşi doreşte, ce are nevoie. Încerc să ofer cadouri personale, nu prea agreez cadourile de casă sau pentru cuplu, decât dacă s-au mutat la casă nouă. Dar cum alegi un cadou pentru o persoană pe care nu o cunoşti prea bine, dar totuşi vrei să o surprinzi cu ceva frumos, practic? Încerci să vorbeşti cu prietenii comuni care o/îl cunosc mai bine.

Întotdeauna am ales şi am oferit un cadou cu drag indiferent de valoarea lui, şi nu aş putea oferit un cadou cu care să-mi fie ruşine dacă sărbătoritul deschide cutia.

Se spune că unii oameni oferă cadouri lucruri pe care le-ar plăcea să le primească ei cadou.

Cel mai mult îmi place să ofer cadouri fără un motiv anume. Dacă găsesc un anume obiect pe care ştiu că prietena mea şi-l doreşte, nimic nu mă opreşte să-l achiziţionez şi să i-l ofer cadou fără a aştepta ziua de naştere sau sărbătorile.

Nu de puţine ori mi-am surprins soţul cu bileţele ce cuprindeau două cuvinte importante în cele mai neaşteptate locuri, în buzunarul hainei, pe frigider, în portmoneu sau pe pernă înainte de a merge la culcare.

În curând va fi ziua soţului meu, cea mai importantă persoană din viaţa mea. Şi trebuie să aleg un cadou deosebit pentru el şi ştiu exact ce îşi doreşte şi ştiu exact unde îl găsesc.

Pentru că lui îi plac foarte mult ceasurile, am decis să îi fac cadou un ceas sport de ziua lui. Deşi pare destul de simplu să alegi un ceas, m-am lovit de multe întrebări: să fie cadranul rotund sau pătrat, să aibă curea de piele, din silicon sau metalică, ce culoare, ce firmă, ce mecanism… Știu că este un accesoriu pe care și-l dorește foarte mult, deja de ceva timp, dar am preferat mereu să mă prefac că nu sunt atentă pentru că îmi doresc ca atunci când îl va primi să fie surprins. Soțului meu îi plac foarte mult surprizele, și se bucură foarte tare atunci când primește cadou un obiect la care nu se aștepta.

Timpul nu este de partea mea zilele acestea, aşa că am hotărât să caut pe internet în speranţa că voi găsi un site serios cu produse de calitate, iLUX.ro. Şi nu doar că am găsit ceasul perfect pentru soţul meu, dar am scăpat de multe drumuri prin mall-uri pentru următoarele cadouri.

iLUX.ro este un magazin online de cadouri de lux personalizate, și îmi place mult pentru că are cadouri atât pentru femei, cât și pentru bărbați și copii.Varietatea de produse este foarte mare, și în plus au avantajul că pot grava cadourile și asftel obții un cadou unic.

 În luna iunie, iLUX.ro aniversează 3 ani de activitate și doresc cu această ocazie să marcheze evenimentul subliniind ideea de cadou surpriză.

Ei încearcă să explice oamenilor cât de important este să oferi un cadou surpriză prin conținut, prin semnificație, sau chiar prin modul de a-l oferi.

Acesta este ceasul ales de mine cadou pentru soţul meu! Nu-i aşa că e frumos?

ceas_sport_cronograf_dalvey_3

M-am gândit să-l și ascund bine să fiu sigură că nu îl găsește, de obicei e în fața ochilor lui, acolo unde știu că nu va căuta.

Bun, acum că l-am găsit, mai trebuie să găsesc metoda ideală de a il oferi. M-am gândit la mai multe variante: să-i iau ceasul vechi de la locul lui şi dimineaţă să găsească unul nou sau saăi ofer o cutie de ceasuri și să i-l strecor înăuntru? Voi ce spuneți? Sau mai bine mă prefac toată ziua că nu am niciun cadou pentru el, iar seara să-i dezvălui locul unde e ascuns cadoul?

8 thoughts on “Cadoul ideal învăluit în surpriză!”

  1. Roxana – deja scorul e de 2 la 1.
    Ioana – acest articol promovează ideea de cadou surpriză, temă sugerată de site-ul iLUX.ro cu ocazia aniversării. Site-ul este complet și ajută foarte mult persoanele care nu au timp să caute un cadou prin magazine.
    Laura – ce idee bună! Mulțumesc.

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.