Vacanță de vis în curtea ta!

sezlong produse menaj

A venit vara și odată cu ea cea mai frumoasă perioadă a anului – vacanța! În zilele fierbinți de vară, deși suntem prinși cu munca la birou, uneori ne oprim și visăm la vacanță, la mare și la soare, la piscină și relaxare pe sezlong.

Timpul, finanțele sau zilele libere nu ne permit să ne luăm o vacanță mult așteptată? Nu trebuie să ne dăm bătuți, trebuie să facem doar un exercițiu de imaginație. Astfel ne putem întocmi  în curte un spațiu asemănător cu cel din resorturile de lux de la mare. Indiferent că locuim la casă sau la bloc, toți avem un mic spațiu verde unde ne putem relaxa!

De ce obiecte avem nevoie pentru amenajarea unui colț de vacanță în curte?

  • sezlong – primul cuvânt care ne duce cu gândul la vacanță! Acel scaun confortabil ideal pentru plajă și citit, relaxare și, de ce nu, leneveală! Vă recomand să comandați de aici cât timp mai este în stoc și vă este livrat acasă, direct la locul potrivit!
  • o măsuță lângă sezlong pe care săvă puneți paharul cu suc rece, loțiunea de plajă, cartea pe care o citiți și telefonul. Eu aș opta pentru un taburet din ratan ca acesta. Arată foarte drăguț, se potrivește cu șezlongul și poate fi folosit în gospodărie și în alte scopuri.
  • o mini-piscină – dimensiunea o alegeți în funcție de spațiul disponibil. Nici nu mai contează mărimea, forma sau culoarea, este important să avem posibilitatea de a ne răcori sau de a ne juca cu cei mici în apă și a-i pregăti pentru vacanțele la mare.
  • o umbrelă – ne place soarele și ne place să ne bronzăm, dar uneori avem nevoie și de umbră, de puțină răcoare. Vă recomand să achiziționați o umbrelă, soarele este atât de puternic și de nociv încât e bine la orele amiezii să ne adăpostim la umbră.
  • o masă rotundă și câteva scaune  pentru a putea lua masa în aer liber alături de familie. Eu cred că voi opta pentru acest model, mi se par drăguțe, de vară, frumos colorate, potrivite pentru un prânz în grădină. Găsiți aici produse de calitate, la preț bun.
  • ar fi ideal să amenajați un spațiu și pentru copii – o ladă cu nisip unde să se joace și să contruiască castele de nisip, dar și o măsuță cu scaune pe măsura lor ca să fie mai tentant să se joace afară la soare și să ia masa într-un cadru natural.
  • delimitați zona de vacanță cu câtev ghivece cu brăduți sau arbuști pentru a avea puțină intimitate și pentru a crea un cadru de vacanță tropicală!

Încercați să achiziționați produse realizate în fabricile românești și vă dau două motive: 1 – pentru a susține și a sprijini economia românească și micii întreprinzători care încearcă să supraviețuiască pe o piață plină de produse importate. 2 – pentru că produse românești sunt de calitate, chiar dacă vi se par mai scumpe, cu siguranță prețul este justificat și acest lucru se va dovedi în timp.

Am preferat mereu să investesc în produse de calitate care să reziste în timp și să nu se deterioreze. Aleg produse românești și nu am fost niciodată dezamăgită!

Tu cum îți imaginezi spațiul de vacanță din curtea ta? De ce anume te-ai folosi pentru a-l înfrumuseța?

Foto

 

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.