De ce să optezi pentru vacanța de vară în Costinești?

17

Vacanța de vară în Costinești – cu dor de studenție!

Mi-e dor de o vacanță de vară în Costinești. Ador marea și am reușit să o văd, pentru prima dată, când eram studentă. Îmi amintesc cum stăteam și priveam marea, fascinată! Întotdeauna marea îmi dă o stare de liniște, chiar și când e agitată. Am adorat atât de mult marea încât mi-am promis că o voi vedea an de an.

De-a lungul anilor, am optat pentru vacanța de vară la mare, neapărat. Vacanța de vară pentru mine înseamnă plajă, mare și nisip fin. Destinația a fost de fiecare dată înafara țării. Însă uneori mi se face dor de atmosfera de pe litoralul românesc.

De ce să optezi pentru vacanța de vară în Costinești?

Îmi veți da multe motive pentru ca nu merită să merg. Aș vrea să vă prezint motivele pentru care eu aș vrea să ajung în Costinești.

  • Litoralul românesc are un farmec aparte

Marea noastră este atât de frumoasă. Avem o plajă întinsă și există multe locuri frumos amenajate. Da, oamenii trebuie să învețe să le păstreze curate. Sper să ajungă să iubească tot mai mult litoralul românesc și să-l respecte prin îngrijire.

  • Posibilități de cazare variate

Indiferent de buget, poți să găsești cazare bună. Costinești 2019 îți oferă o mare varietate de posibilități de cazare. Unele acceptă și tichete de vacanță. Trebuie doar să te decizi în ce perioadă dorești să mergi. Și să suni pentru rezervare!

  • Revederea celor două puncte de atracție din Costinești: epava Evangelia și Obeliscul

Prima dată când am fost la Costinești, epava Evangelia m-a fascinat. Abandondată de zeci de ani, ea reușește să impresioneze prin trăinicia ei. Stăteam pe plajă și îmi imaginam nava în zilele ei de glorie! Apoi panica echipajului când nava a naufragiat. Am fost dezamăgită când am aflat că echipajul a naufragiat intenționat nava doar pentru banii de asigurare.

Mi-aș dori ca epava să fie refăcută, cosmetizată puțin. Cred că ar fi minunat să existe acolo un local unde să poți savura un vin bun. Poate autoritățile iau în considerare acest aspect.

Nu poți să mergi în Costinești și să nu îți faci o poză lângă Obelisc. Deși amintește de epoca trecută, mie mi s-a părut un punct de atracție interesant!

Mi-aș dori să sprijinim mai mult economia românească!

Mi-aș dori să ne iubim mai mult țara și locurile minunate pe care le avem. În vacanțe, cheltuim sume semnificative de bani. Am putea ajuta mult țara dacă banii s-ar întoarce aici. Sper să găsim condiții bune de cazare pe litoralul românesc. Aș vrea să mă convingă să revin an de an!

Tu ai fost în vacanța de vară în Costinești? Ți-ar plăcea ca în 2019 să ajungi în renumita stațiune, Costinești?

Foto

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

17 Comments

  1. Pe plajele Marii negre nu am ajuns pana acum, parerile sunt impartite si sincer nu stiu unde as putea sa ma duc. Totusi, sper sa incerc in curand litoralul romanesc si sa incep cu Costinesti 🙂

  2. eu doar in costinesti merg de cativa ani! are un farmec aparte! desi anul trecut am fost la bulgari, mi s-a parut ca nici nu am fost la mare, asa ca am mai dat o fuga la costinesti!

  3. Eu doar litoralul românesc l-am ales până acum pentru concedii. Am bifat Eforie Nord și Mamaia Nord. Costinești încă nu m-a convins. Dar cred că voi trage totuși o vizită înainte de a mă decide 😉

  4. In Costinesti cred ca am fost o data sau chiar de 2 ori. Din pacate … am fost cu copilul si nu am putut sa fac mare lucru. Cred ca ar fi mai fun fara copil. 😀

  5. Nu am vazut Costinesti-ul decat in trecere. Am fost doar de doua ori in viata la mare, o data in Eforie Sud si a doua oara in Jupiter. Epava chiar pare un loc de vazut in viata asta. Poate ajungem macar in vizita, chiar daca nu ne cazam in statiune.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
Makarska
Sfaturi pentru vacanța ideală în stațiunea Makarska, Croația

Vacanța mea în stațiunea Makarska, Croația Anul 2020 ne-a dat planurile peste cap. Dar eu nu am renunțat să sper...

Close