UNIQUE the gift gallery – oferă cel mai inedit cadou

13

UNIQUE the gift gallery – locul unde găsești cadoul ideal

UNIQUE the gift gallery este locul unde poți să găsești cadoul ideal. De multe ori, ne dorim să oferim un cadou special. Persoana pentru care achiziționăm cadoul, este o persoană specială. Ne dorim să-i oferim un cadou pe măsura valorii sale. Și căutăm prin magazine, un cadou ideal. Acum, căutarea a luat sfârșit. Există un magazin, special gândit pentru cei care doresc să ofere un cadou aparte.

Cadoul este menit să surprindă persoana care îl va primi. De aceea, ne dorim să oferim un cadou de excepție. De câte ori a fost nevoie să oferiți un cadou deosebit unei persoane care nu avea nevoie de nimic? Acest detaliu a făcut alegerea unui cadou, o misiune aproape imposibilă. Însă acum poți să oferi un cadou care, cu siguranță, va fi foarte apreciat.

Ce fel de cadouri găsești la UNIQUE the gift gallery?

Te-ai gândit vreodată să oferi cadouri care vor dăinui în timp? Dar cadouri care să stârnească admirația și amuzamentul? Cadoul trebuie să aducă zâmbetul pe buze, nu-i așa? Ei bine, cu aceste cadouri sigur vei aduce bucurie în sufletul sărbătoritului.

Guillermo Forchino este un artist argentinian, care locuiește în Paris, Franța. El realizează figurine deosebite din materiale diverse, benzi învelite în pânză, ceară și hârtie colorată cu pigmenți naturali. Fiecare figurină ascunde o poveste amuzantă.

UNIQUE the gift gallery

Figurinele întruchipează diverse profesii. De la judecător și avocat, până la medic sau om de afaceri. De la pasionatul de golf până la bucătarul vesel și degustătorul de vin. Și încă multe altele, pe care vă invit să le descoperiți în magazin.

Figurinele Forchino – atenție deosebită la detalii!

Pe mine, m-a atras veselia acestor statuete. Pot părea jucării colorate. Apoi te apropii de ele și descoperi niște statute impecabil realizate. Iar când le analizezi mai în detaliu, vei putea aprecia pasiunea cu care au fost realizate.

De exemplu, te uiți la statueta judecător. Și vezi un bărbat trecut de prima tinerețe, obosit, încruntat. Dacă vei analiza mai bine figurina, în spatele scaunului și sub masa de judecător, vei observa o mulțime de dosare și hârtii. Semn că e îngropat în muncă, cercetare și merită respectul nostru.

UNIQUE the gift gallery

Surprinde un om deosebit cu un cadou deosebit!

UNIQUE the gift gallery a fost creat pentru a te ajuta să alegi, dar și să oferi cadoul perfect. Pentru o persoană deosebită, vom alege un cadou pe măsură. Oferă cadouri de calitate oamenilor de calitate. Și nu uita, cadoul trebuie să umple sufletul de bucurie și să aducă un zâmbet pe fața sărbătoritului.

Consideri că aceste figurine Forchino reprezintă un cadoul potrivit pentru o persoană specială din viața voastră? V-ați dori un magazin UNIQUE the gift gallery și în orașul vostru?

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

13 Comments

  1. Sunt in cautarea unui cadou inedit si am vizitat galeria, intr-adevar sunt niste cadouri foarte ingenioase. Pretul, destul de piperat pentru buzunarul meu, m-a facut sa ma mai gandesc daca imi pot permite.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
Durere de Zeruya Shalev
Durere de Zeruya Shalev recomandare de carte

Durere de Zeruya Shalev - o lectură tulburătoare Durere de Zeruya Shalev este o carte pe care o aveam în...

Close