Unde și ce putem mânca delicios în #Cluj

art

Devine o tot mai mare provocare să găsești localuri decente cu preparate delicioase în Cluj. Aleg cu greu dintre toate localurile când vrem să mâncăm ceva bun, ceva deosebit. După o raită prin localurile orașului meu frumos, am gustat fel de fel de preparate, de unele am fost dezamăgită, iar pe altele vi le recomand cu drag și vouă!

Dacă vă e poftă de piadine, cele mai gustoase și diferite de tot ce găsiți în Cluj, le puteți savura la Tabiet. Aluatul este unul diferit, preparat chiar de ei acolo, după o rețetă originală.

piadina 1

piadina 2

piadina

Tot de la Tabiet vă invit să testați și pizza lor, veți descoperi o altfel de pizza, un blat diferit tot ce găsiți în pizzerii.

pizza

Cafe Bulgakov – un local de care am tot auzit, dar niciodată nu s-a ivit ocazia să mergem acolo. Ne doream să încercăm ceva nou, și ne-am zis că e momentul să dăm o șansă și acestui local. Frumos aranjat, locuri suficiente, și pe terasă și în interior, meniu variat, preparate 90% tradiționale, personal extrem de amabil.

Noi am ales să încercăm supă cremă de ciuperci, friptură țigănească, spanac cu frigănele, deși cred că vom reveni aici destul de curând, există câteva preparate care mă tentează.

supa crema

ceafa tiganesca bulgakov

spanac

Deși comand mereu mâncare de la GreenBox,   recent am descoperit cheesecake-ul lor, e extrem de pufos, are o aromă diferită de tot ce am gustat în Cluj, fin și parfumat. Vă recomand să-l încercați!

e

Ce localuri noi ați descoperit recent în Cluj, ce preparate delicioase recomandați din tot ce ați încercat?

Foto

2 thoughts on “Unde și ce putem mânca delicios în #Cluj”

  1. Arata bine pizza aia. 🙂 Eu in Cluj am mancat la Hanul Dacilor si mi-a placut mancarea de acolo, servirea, locatia. Ah, si la New Croco. Au o pizza foarte buna si locatia e frumoasa, cu acea terasa cu vedere la oras.

    Reply
  2. Mihaela – Avem destul de multe localuri drăguțe în Cluj unde poți servi niște preparate minunate. Data viitoare când vii prin Cluj, poate avem timp să bem o cafea și să-ți arăt niște locuri drăguțe!

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.