Top 5 produse cosmetice de investit

Pentru mine, este important ce produse cosmetice folosesc. Tot ce intră în contact cu pielea mea este atent verificat. Am înțeles la momentul potrivit că este esențial să știu ce aplic pe mine. Sunt câteva categorii de produse cosmetice de investit, pe care chiar merită să dai bani mai mulți.

Sunt mereu atentă la lista de ingrediente, verific periodic termenul de valabilitate. Am grijă ca produsele să fie păstrate în condiții optime. Orice modificare de culoare, textură, miros, este un semn clar de a nu mai folosi acele produse.

Produse cosmetice de investit – recomandarea mea

Știu că uneori bugetul nu ne permite să ne luăm tot ce ne dorim, însă e important să vedem achiziția de produse ca o investiție. Eu am pus mereu calitatea înaintea cantității și am avut întotdeauna de câștigat.

**parfumurile, marea mea bucurie

Cred că nu există femeie care să nu iubească parfumurile. Parcă niciodată nu sunt suficiente și astfel ajungem să avem prea multe. În timp, ele își modifică mirosul, nu ne mai plac și ajung la gunoi.

Eu prefer să am câteva parfumuri desfăcute și le folosesc în funcție de eveniment sau starea de spirit. Era o perioadă când aveam multe parfumuri, de unele uitam cu desăvârșire și ajungeau la mama mea. Așa am decis să am doar trei sau patru parfumuri și încerc să le folosesc pe acelea. Achiziționez altele noi doar dacă e vorba de parfumul preferat care se termină, adică Jasmin Rouge. Sau dacă mă îndrăgostesc la nebunie de la prima aplicare de un parfum, cum a fost cu parfumul Tom Ford Oud Wood.

**produsele pentru buze

Iubesc rujurile și creioanele pentru conturul buzelor, însă am grijă ce aplic pe buzele mele. Inevitabil ajung să le și ”mănânc” pentru că nu îmi pot șterge buzele de produs de câte ori beau apă sau mănânc.

Am sesizat că produsele pentru buze își schimbă destul de repede mirosul și/sau gustul. Renunț la ele fără nicio remușcare, știu că e pentru binele meu.

produse cosmetice de investit

**produsele de machiaj pentru ochi

La produsele pentru ochi sunt la fel de atentă ca cele pentru buze. Evit să ajungă produs direct în ochi. Nu dorm niciodată machiată, îmi demachiez ochii cu produse care îndepărtează tot machiajul. Pe cât posibil, optez pentru produse pentru ochi sensibili, produse netestate pe animale, de la branduri în care am mare încredere că folosesc ingrediente de calitate.

Refuz întotdeauna să dau nume de brand pentru că ce nu mi se potrivește mie nu înseamnă că nu e bun. A fost un brand de cosmetice, tare drag mie, și doar tușul de ochi îmi era bun. Era singurul produs care îmi crea o iritație urâtă. Am renunțat la acel produs, nu la brand în întregime.

**produse de îngrijire a tenului

Piele feței este sensibilă și trebuie acordată maximă atenție. Ritualul de îngrijire, dimineața și seara, trebuie respectat cu strictețe. Produsele pe care le aplicăm pe ten să fie potrivite, ideal recomandate de un specialist care ne cunoaște bine tenul. Orice produs nou pentru ten a se încerca în weekend, niciodată înainte de un eveniment important. Nu știi pielea cum poate reacționa și nu ai nevoie de surprize neplăcute.

În creme, fiole, seruri am preferat să investesc și rezultatele au apărut în timp. Recent am primit un compliment că fața mea arată impecabil. Da, așa e, știu, dar în spate se află tratamente faciale la timp și produse cosmetice atent alese.

Produsele pentru îngrijirea tenului trebuie păstrate departe de razele soarelui sau de sursă de căldură. Nu le folosiți dacă au expirat.

Produse cosmetice de investit înseamnă

rezultate în timp

Nu te aștepta la minuni de la prima aplicare a unui produs. Eu am înțeles de la început, că produsele au nevoie de timp pentru a acționa. Rezultatele apar în timp. Pielea se va menține tânără, elastică, luminoasă și frumoasă.

De câte ori spun despre crema de ochi, că eu folosesc de ani buni, mi se spune că nu am riduri fine. Și explic că tocmai din acest motiv nu există pentru că eu am folosit crema din timp pentru ca ele să apară cât mai târziu.

**Nicio zi fără SPF

Revin cu un sfat, nu uitați să aplicați cremă cu SPF zilnic, dar niciodată seara! Alegeți o cremă cu SPF 50 și încercați să o reaplicați peste zi. Nu vă expuneți prea mult la soare. Oricât de mult iubim soarele, el nu este benefic în exces pentru sănătatea pielii noastre.

Aș vrea să știu pentru cititorii acestui de blog de lifestyle, care sunt acele produse cosmetice de investit? În care considerați că merită să investiți o sumă mai mare de bani și de ce?

1 thought on “Top 5 produse cosmetice de investit”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.