Top 5 cele mai bune parfumuri pentru bărbați

Unii bărbați poartă același parfum ani de zile, iar alții își schimbă parfumul în funcție de starea lor de spirit sau de ocazie. Dacă dorești să oferi cadou un parfum unui bărbat, alegerea poate fi o adevărată provocare. Pentru a te asigura că oferi ceva potrivit, analizează un top al celor mai bune parfumuri pentru bărbați.

Este bine să știi dacă dorești un parfum fresh sau unul lemnos, cald, acest lucru va ghida în mod natural alegerea. Recomandarea este să ai o notă fresh în parfum. Majoritatea oamenilor evită unele parfumuri datorită unui singur ingredient. Cel mai bine este să încerci parfumuri opuse pe fiecare braț. Lasă-le să se așeze pe piele și miroase din nou după ceva timp. Vei fi atras doar de unul singur, acela e alesul.

Cum testezi corect un parfum?

Evită benzile de testare, ele pot schimba complet mirosul unui parfum. Pulverizează una până la patru pompițe pe pielea curată și uscată, ideal pe punctele pulsului. Ai răbdare și lasă puțin timp să treacă înainte de a mirosi. E nevoie de timp pentru ca parfumul să reacționeze cu pielea ta și tu să-ți dai seama de aromă.

Top 5 cele mai bune parfumuri pentru bărbați

Îți dorești un parfum nou, dar nu știi ce să alegi? Trebuie să faci cadou un parfum deosebit unui bărbat important din viața ta și nu prea ai idei? Există topuri realizate cu parfumuri pentru bărbați. Dacă vei urmări aceste topuri, vei vedea că unele parfumuri se repetă, deci acelea sunt de ținut minte!

📌 Versace, lux italian, stil clasic, un pic de extravaganță

Versace Eros este parfumul care reflectă forța și pasiunea. Potrivit pentru un bărbat puternic, hotărât, dar și misterios. Notele de vârf sunt lămâie de Italia, măr verde, mentă. Un parfum ideal de vară, de luat în vacanță!

📌 Creed, un brand cu vechime de peste 250 ani

Creed Aventus este parfumul de nișă cu care nu vei da greș niciodată. Reunește ingrediente exclusive pentru a oferi un parfum provocator, masculin. Notele de vârf sunt bergamontă, coacăze negre, măr, ananas. Un parfum pe care îl vei iubi de la prima aplicare!

Bine de știut că brandul Creed produce parfumuri pentru familiile regale și clienți exigenți, deci parfumurile lor chiar vor impresiona.

📌 Armani, parfumuri de la un creator de modă italian, de succes

Un parfum de top este și Armani Code, parfumul cu care poți cuceri orice femeie. Se potrivește unui bărbat misterios, sofisticat. Un parfum potrivit de seară, cu accente orientale, care are note de vârf bergamontă și lămâie.

📌 Parfumuri arăbești și orientale de lux

Toată umea iubește aceste parfumuri arăbești, parfumuri de lux, cu ingrediente neobișnuite. Parfumurile orientale ascund mii de ani de tradiții, ingrediente atipice, moduri originale de creare. Sunt extrem de diferite de parfumurile clasice, motiv pentru care reprezintă o excelentă idee de cadou.

📌 Sospiro, brand de nișă Sospiro, ce combină o colecție unică de parfumuri, cu tempo-ul artei muzicale

Sospiro este un brand de parfumuri de nișă mai puțin cunoscut, dar care merită încercat. Sospiro Erba Pura este un parfum încărcat de emoție, dar și un parfum îndrăzneț. Notele de vârf sunt bergamontă, portocală și lămâie. Flacoanele parfumurilor sunt intens colorate și cu capac decorativ, astfel ele impresionează fiind spectaculoase!

Notino are o vastă ofertă de parfumuri de la branduri cunoscute și branduri mai puțin cunoscute. Ofertele sunt tentante și e bine să profităm de ele.

În căutarea unui parfum nou pentru EL, te inspiri din topuri cu cele mai bune parfumuri pentru bărbați?

9 thoughts on “Top 5 cele mai bune parfumuri pentru bărbați”

 1. Mereu mă inspir din parfumurile de top, în parfum bun este un cadou reușit, întotdeauna. Mulțumesc pentru top, îl voi avea în vedere pentru un cadou de succes.

  Reply
 2. Am noroc că al meu bărbat nu e pretențios, își cumpără singur parfumuri, îi mai iau și eu, și de fiecare dată este mulțumit.

  Reply
 3. Versace Eros este o combinație captivantă de note proaspete de lămâie, mentă și mere verzi, completată de arome intense de vanilie, boabe tonka și lemn de cedru.
  Alegerea acestui parfum se datorează esenței sale seducătoare și puternice, ce emană un magnetism irezistibil și conferă o senzație de lux și rafinament inconfundabilă

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.