Țigla metalică RoofArt – produse românești pentru acoperișuri, la standarde nordice

17

Țigla metalică RoofArt – produse românești pentru acoperișuri, la standarde nordice

Românii sunt tot mai interesați în a cumpăra mereu produse autohtone, dorind să încurajeze economia locală și să sprijine producătorii care investesc în țara noastră. Alegerile sunt uneori dificile, pentru că multe persoane se tem în același timp de posibila calitate scăzută a produselor românești în comparație cu nivelul produselor din țări mai dezvoltate.

În realitate însă, dacă analizăm atent, în România se pot fabrica produse la standarde de top, cu mult mai ieftine decât cele realizate în nordul si vestul Europei. Explicația este simplă: forța de muncă mai ieftină, costurile mai scăzute la utilități, chirii și alte servicii conexe. În plus, produsele fabricate local nu mai înglobează costuri ridicate de transport. Pentru produse bune și convenabile, producătorii români trebuie să se asigure însă că folosesc materii prime de calitate superioară și că respectă cele mai exigente standarde de lucru din domeniul lor.

Acoperișuri durabile, cu învelitori și accesorii realizate în țara noastră

Un exemplu de bune practici poate fi observat în domeniul sistemelor pentru acoperișuri, acolo unde compania RoofArt produce local, dar utilizează materie primă, linii de producție și echipamente importate din țările scandinave. Nordul Europei, cunoscut pentru standardele foarte ridicate în orice domeniu, aproape de excelență, exportă așadar materie primă și know-how pentru producție în țara noastră.

Gamă variată de produse, standarde specifice țărilor scandinave

Cei de la RoofArt produc țiglă metalică, sisteme pluviale și accesorii de tinichigerie specifice acoperișurilor. Practic, soluții de la A la Z pentru acoperișuri, învelitori și accesorii, ce au ca numitori comuni durabilitatea și estetica desăvârșită. Pentru acoperișuri din țiglă metalică și pentru alte produse din gamă, principalul furnizor al tablei din oțel este celebra companie scandinavă SSAB.

Liniile de producție și echipamentele profesionale utilizate în fabrică sunt de origine finlandeză, de la firmele Samesor și Macring. Se investește permanent în inovație, pentru ca țigla metalică și celelalte produse din portofoliu să impresioneze atât la partea de design, cât și la partea de funcționalitate.Cei ce își doresc acoperișuri din țiglă metalică pot alege așadar produse românești, realizate la standarde nordice.

Griji cu privire la prețul țiglei metalice? Nu este cazul, tocmai pentru că până și în cazul produselor premium se țin sub control costurile de producție, rezultând articole mai mult decât competitive pe piața de specialitate. De altfel, raportul calitate/preț este atât de atractiv încât compania a ajuns să își distribuie produsele nu doar local, ci și peste graniță, atât în țări apropiate, cât și în state europene dezvoltate precum Germania și Marea Britanie.

Oțel nordic “bio”

Țigla metalică de la RoofArt din gamele premium vine cu garanție de 30 de ani, durata medie de exploatare fiind estimata la 50 de ani. Vopselele utilizate sunt pe bază bio, iar tratamentele anticoroziune și cele pentru menținerea culorii fac din aceste produse unele potrivite în orice mediu. Pe website-ul firmei se pot găsi date despre simplitatea și eficiența procesului de montaj, informații tehnice complete, dar și date de contact pentru cei interesați de achiziție.

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

17 Comments

 1. Cristina Dragomir on

  30 de ani garantie? Asta este super. Nu am stiut asta pana acum, desi intotdeauna mi-am dorit sa pune tigla metalica pe casa. Din pacate, atunci cand am terminat casa, nu mai erau bani si nu am vrut sa ne indatoram, asa ca am pus tabla clasica, zincata, dar acum economisim pentru ceva in genul asta.

 2. Chiar eram interesata de astfel de produse, trebuie sa ne apucam de renovat. Garantia ma tenteaza sa apelez la ei

 3. Un acoperiș de calitate face lucrurile (casele) durabile și te scutește de neplăceri.
  Ce poate fi mai neplăcut decât să plouă prin tavan, să inunde subsolul sau să se înfiltreze umezeala de la apa scursă unde nu trebuie.
  Țigla metalică Roofart este soluția pentru un acoperiș durabil, calitativ.

 4. Cred că am auzit de RoofART, dar nu știam că sunt români. Și nici nu știam atât de multe detalii despre acest business. Mă bucur să aud că produsele noastre se fac la standarde internaționale.

 5. Locuiesc la bloc, asa ca niciodată nu m-am gândit la înlocuirea tiglelor, pana de curând când maica-mea mi-a spus ca e cazul sa renovam casa de la tara. Acum caut variante, la preturi mici. Garanția lor îmi surâde…

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
Comuniune de Ann Patchett
Comuniune de Ann Patchett recomandare lectură

Comuniune de Ann Patchett - bestseller Comuniune de Ann Patchett este un roman nebun. Coperta te atrage, pui mâna pe...

Close