Telefonul mobil. Criterii de alegere

12

Telefonul mobil – atracția momentului

Eu sunt fascinată de tehnologie. M-a atras întotdeauna. Am înțeles că ea este menită să ne facă viața mai frumoasă. Și mai ușoară. Cu toții ne dorim gadgeturi cât mai performante. Telefonul mobil a fost mereu o atractie pentru toată lumea. De la mic la mare. De-a lungul timpului, fiecare brand s-a întrecut pe sine. Au încercat să ofere cel mai bun gadget. De exemplu, unii au optat pentru samsung A3 2017Fiecare alege pentru el ce consideră că e mai bun și i se potrivește!

telefonul mobil

Cum alegem telefonul mobil?

Există atâtea variante pe piață, încât uneori nu mai știm ce să alegem. Eu urmăresc câteva criterii simple când aleg un telefon:

  • Brandul

Trebuie să ai încredere în brandul care îl comercializează. Eu apelez la branduri consacrate. Astfel evit să am probleme cu telefonul. De-a lungul anilor, am rămas fidelă unui singur brand. Fiind mulțumită de la început de alegerea făcută, nimic nu mă poate face să aleg alt brand.

  • Prețul telefonului

E important să știi cât vrei să investești într-un telefon. Trebuie să fii conștient că un telefon performant va costa mai mult. Depinde mult și la ce îl vei folosi. Dacă îl cumperi pe termen lung sau dorești să-l schimbi după câteva luni.

  • Interfață ușor de folosit

Eu sunt mulțumită de telefonul meu și pentru că e ușor de folosit. M-am obișnuit atât de tare cu el încât îl pot folosi cu ochii închiși. Zilele trecute îi arătam soacrei mele cât de ușor se manevrează. I-am arătat cât de rapid îi pot transfera credit Vodafone. Ea a crezut că îmi răpește mult timp când mă roagă să-i încarc cartela. Acum visează și ea la un telefon ca și al meu.

  • Mărimea telefonului

Pentru mine, ca femeie, nu e o problemă. Îl port mereu în geantă. Însă soțul meu îl ține în buzunarul de la pantaloni. Așa se face că el a rămas la telefon cu o generație în urmă. Eu lucrez mult pe internet. Display-ul mare mă ajută. Soțul meu îl folosește strict pentru vorbit și mesaje, mailuri și câteva aplicații. Fiecare ne-am ales telefonul în funcție de necesitate.

telefonul mobil

Telefonul mobil – un ajutor de nădejde

Nu știu cum m-aș descurca acum fără un telefon mobil. Pe lângă telefon, mai e și aparat foto. Și album foto cu tot cu detalii. Sistemul de navigare mă ajută să nu mă pierd în vacanțe. Numeroasele aplicații ne fac viața mai ușoară. Nu mai trebuie să duc cu mine agendă, calendar, notițe. Pe telefon am totul la îndemână!

Voi ce fel de telefon mobil aveți? Cât de mulțumiți sunteți de el? Ce v-ați dori să aibă în plus?

 

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

12 Comments

  1. Si eu tot Samsung am si sunt foarte multumita de el. De fapt de toate telefoanele schimbate pana acum pentru ca toate au fost Samsung. Nu le-am schimbat pentru ca s-au defectat ci pentru ca, asa ca si tine, stand mult pe net nevoile s-au schimbat :))

  2. Eu am un Iphone 6S si sunt multumita de el. Evident ca tot timpul am pretentii mai mari, dar sunt multumita cu ceea ce face in prezent. Face niste poze frumoase si are toate functiile mentionate de tine. Acum s-au inventat aplicatii pentru tot felul de lucruri asa ca daca ai vreun minus la telefon. il poti corecta cu o aplicatie

  3. Pentru mine cel mai important a devenit brandul. Am avut inainte un Allview si alte marci ieftine si m-au dezamagit in cateva luni. Acum am un Samsung A5 si ne leaga o frumoasa relatie de peste un an si jumatate.

  4. Alegerea unui telefon mobil este o chestiune extrem de subiectiva. Ghidul de mai sus va da cateva repere, dar nu va poate sfatui ce culoare de mobil sa alegeti, de exemplu. Insa prima intrebare la care trebuie sa raspundeti sincer atunci cand alegeti un mobil este „la ce voi folosi cel mai mult aparatul”? Cu alte cuvinte, la ce alte activitati in afara de vorbit il veti utiliza, destul de des ca sa aveti nevoie de mai mult decat un telefon.

Leave A Reply

Read previous post:
alege electrocasnice
Alege electrocasnice prin comparație

Cum poți alege electrocasnice? Alege electrocasnice pentru o viață. Eu pe principiul acesta am mers. Nu este ușor să alegi...

Close