Dove – pentru mâini fine și catifelate. Cum m-a ajutat #Buzzstore să (re)descopăr Dove

11

Dove – mirosul de care nu mă pot sătura

Îngrijirea mâinilor m-a preocupat mereu. Am învățat de mic copil că e necesar să ne spălăm des pe mâini. Pot să zic că e una dintre obsesiile mele. Săpunul lichid nu lipsește niciodată din băile noastre. Dove a fost prezent în casa noastră întotdeauna. Săpun solid pentru soțul meu. Săpun lichid pentru mine în baia mea. Geluri de duș și loțiuni de corp cu toate aromele. Nu sunt fan cosmetice parfumate. Însă mirosul acestei gamei este fin și natural.

Dove – îndepărtează mizeria rezultatul mâini curate și fine

Obișnuiesc să mă spăl des pe mâini. Partea bună e că am mâinile curate. Partea proastă este că pielea se usucă prea tare. Am schimbat săpunuri colorate cu diverse arome, dar usucă prea tare pielea. Folosind acest săpun, nici eu, nici soțul meu nu am mai avut această problemă.

dove

Săpun lichid – săpun solid?

Prefer variantele lichide. Îmi place pompița, dozez exact cât doresc. Iar dacă porți inele, e și mai practică varianta lichidă. Deși există numeroase variante, le-am testat pe toate. Dar recunosc, rămân fidelă variantei clasice. Mirosul îmi place mult. Fin, elegant. Soțul meu e fan săpun solid. I se pare că varianta solidă îndepărtează mai bine mizeria. Deci când merg la cumpărături, am în coș ambele variante. Astfel toată lumea e fericită și împăcată.

dove

Cu #Buzzstore poți testa produse diverse

De Buzzstore, am tot auzit. Site-ul pe care îți cont. Completezi câteva chestionare și poți primi produse pe care să le testezi. Uneori eu sunt curioasă de noutăți. Însă nu întotdeauna sunt dispusă să cumpăr. Modalitatea de a testa produsul înainte, mi se pare genială. În plus, poți afla despre anumite produse înainte de a fi pe piață.

Mulțumesc Buzzstore pentru posibilitatea de a testa săpunurile lichide de la Dove. Suntem fani convinși! 

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

11 Comments

  1. De cativa ani de zile folosesc exclusiv sapun lichid, cel solid imi usuca groaznic mainile, iar recent am observat ca si anumite marci de sapun lichide imi fac probleme, simt ca ma tine pielea direct in timp ce le folosesc. Cu dove nu am avut niciodta problema asta. E un sapun pe care il am mereu in casa, chiar daca folosesc si altele , strict pt aroma.

  2. Dove cred ca e pe placul tuturor. Nu prea ai cum sa nu-ti placa pentru ca e si cremos, si parfumat si curata foarte bine. Eu sunt fan tot sapun solid, dar mai folosim la chiuveta si varianta lichida.

  3. Si eu sunt tare multumita de sapunurile lichide Dove. Nici eu nu ma impac bine cu sapunurile solide si am impresia ca cele lichide sunt mai eficiente in cazul meu. Sotul meu, ca si sotul tau, prefera varianta solida. In concluzie si eu cumpar tot doua sortimente de sapun

Leave A Reply

Read previous post:
hoverboard
4 motive pentru a cumpăra un hoverboard

Hoverboard - atracție pentru copii și adulți Un hoverboard reprezintă o adevărată atracție pentru copii. Dar nici adulții nu se...

Close