Te-am iubit deja în visul meu de Holly Miller recomandare carte

”Un roman minunat, dureros și perfect… la fel ca iubirea.” Așa spune Jodi Picoult. Eu aș adăuga un roman cu multe lecții de învățat. Fiecare carte pe care o citim trebuie să percepem ca pe o poveste cu învățături. Citim pentru a ne dezvolta, a evolua. Lectura este valoroasă dacă o putem aprecia la adevărata sa valoare.

Te-am iubit deja în visul meu este romanul despre empatie, iubire pură. A fi la momentul potrivit exact acolo unde e nevoie, lângă iubirea vieții tale. Vin la voi cu această recomandare carte pentru iubitorii de romane mai diferite.

Te-am iubit deja în visul meu, recomandare carte

Joel are un dar, uneori visează ce li se întâmplă oamenilor dragi din viața sa. Întotdeauna stă să cântărească dacă e o idee bună să spună acestora. De fiecare dată, decide să nu le povestească, dar pe cât posibil să împiedice să se întâmple. Pentru că da, unele mici accidente, pot fi prevenite. Dar el visează și lucruri bune care li se vor întâmpla cunoscuților.

Totul se schimbă atunci când o întâlnește pe Callie, de care se îndrăgostește. Frica de a o visa, îl ține treaz nopți la rând. Speră să nu viseze despre ea nimic rău. Însă nu noi decidem acest lucru.

Callie, marea dragoste și totuși…

Povestea de dragoste dintre ei se înfiripă încet, nicio etapă nu este sărită. Primul lui vis cu ea, despre ea, apare și e menit să dea totul peste cap. Fiecare dintre noi vedem iubirea extrem de diferit. Joel s-a considerat mereu un om dificil, greu de acceptat și de înțeles. Cu cât Callie îl iubea mai mult, necondiționat, el simțea să se retragă.

Nu am înțeles de ce a decis să pună capăt relației cu ea, deși o iubea și urma să rămână iubirea vieții lui. Acest tip de altruism a fost mereu de neînțeles pentru mine. De ce să crezi că poate avea o viață mai bună alături de altcineva? De ce să nu te străduiești tu să fii perfect pentru ea, din dragoste?

recomandare carte

Multe povești de iubire, fiecare unică în felul său

Fiecare poveste de iubire este unică pentru că fiecare iubim atât de diferit. Însă am considerat întotdeauna că deciziile trebuie luate împreună în urmă unor discuții. Mi se pare nedrept ca unul să considere că știe mai bine ce e bine pentru celălalt.

Până la urmă, iubirea este despre sacrificii, despre a fi împreună la bine și la greu. Iubirea este despre a sta alături orice ar fi să fie. Îmi pare rău, dar nu pot fi de acord cu decizia lui Joel. Ce te face să crezi că tu știi care decizia bună pentru celălalt? Atâta timp cât provoci suferință celuilalt, nu poți spune că îl iubești.

Mi-aș dori să comentați pe acest blog de lifestyle și să-mi spuneți părerea voastră. Sunt curioasă dacă această recomandare carte este pe placul vostru.

7 thoughts on “Te-am iubit deja în visul meu de Holly Miller recomandare carte”

  1. A fost o carte interesanta care mi-a trezit diverse intrebari… Nu a intrat in randul favoritelor mele, cu toate ca mi-as fi dorit, dar e o lectura potrivita pentru firile profunde, ganditoare…

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.