Cum mă ajută tableta (și) în bucătărie?

Tableta – un ajutor de nădejde în bucătărie

Tableta poate fi un ajutor de nădejde chiar și în bucătărie. Știți că îmi place să lucrez eficient. Astfel găsesc întrebuințări diverse lucrurilor pe care le dețin. Tableta ne poate fi de mare ajutor dacă avem imaginația bogată. Dar și dacă ne dorim să o folosim la adevărata ei valoare. Multă lume m-a întrebat de ce am nevoie de tabletă, dacă am deja laptop și smartphone. Ei bine, motivele mele au fost nenumărate și i-au convins și pe ei.

Sunt mare fan gătit. Dacă aș putea, aș găti toată ziua. Dar cum timpul nu îmi permite, trebuie să mă adaptez. În timp scurt, trebuie să îmi îndeplinesc toate îndatoririle. Așa se face că o parte din treabă, o preia și tableta. Curioși cum mă poate ajuta o tabletă în bucătărie?

tableta

Cum mă ajută tableta în bucătărie?

Principalele ajutoare în bucătărie sunt electrocasnicele cu diverse funcții. Vă spuneam că îmi place să gătesc, dar și să fiu eficientă. Știu să întorc funcțiile electrocasnicelor și electronicelor în favoarea mea.

 • Cuptorul – un prieten pentru stilul meu de viață sănătos

Cei care mă citiți de ceva timp, știți că am adoptat un stil de viață sănătos. Cuptorul face o bună parte din treabă. Așa că atunci când a trebuit să aleg dintr-o gamă largă de cuptoare incorporabile, am știu ce să aleg. Funcțiile au contat mult, programe cât mai variate, funcție de auto-curățare. Pe cât îmi place să gătesc, pe atât urăsc să frec aragazul și cuptorul. Unde intervine tableta, mă veți întreba? Există tipuri de cuptoare care pot prelua rețete direct de pe tabletă. Astfel, el va ști cum să adapteze programul de coacere. Cuptorul ține loc și de cuptor cu microunde. Având funcție de ”încălzirea farfuriei” mă ajută enorm în a încălzi o porție de mâncare.

 • Atmosferă relaxantă în bucătărie

Îmi place când gătesc să ascult muzică. Am un playlist preferat pe YouTube. Așa că în bucătărie, sunt mereu însoțită de tabletă. În plus, în timpul unor etape de așteptare la gătit, mai lucrez. Alteori faci comenzi online sau răspund la email-uri. Așa se face că fiecare minut liber este folosit la maxim.

Recunosc, uneori mă joc pe tabletă. În timp ce laptele fierbe sau se coace prăjitura și mai e puțin, mă joc. Mă ajută să mă relaxez și să mă deconectez. Ma avem nevoie și de joacă!

tableta

 • În curând, live din bucătărie mea

Mă gândeam să fac live-uri din bucătăria mea! În timp ce gătesc, să mai povestesc cu voi. Să vă dau sugestii de meniuri, dar și diverse trucuri din bucătărie. O tabletă bună mă va ajuta să trec la această etapă. Tableta poate reprezenta și un bun mijloc de comunicare. Țin legătura cu prietenii. Iar cei care doresc să mă vadă, o pot face cu ajutorul aplicației WhatsApp.

Am tableta mea și mă mândresc cu ea!

Eu am ales o tabletă bună în urmă cu ceva timp. Îmi este de mare ajutor și o iau cu mine peste tot. Are o mare independență energetică și contează mult. E destul de ușoară și de dimenisiuni reduse pentru a fi ușor de luat în geantă. Nu știu cum m-aș descurca fără ea! Este marele meu ajutor!

Voi aveți o tabletă și sunteți mulțumiți de ea? Vă este atât de utilă pe cât îmi este mie? Ce alte întrebuințări i-ați mai găsit? 

Foto

15 thoughts on “Cum mă ajută tableta (și) în bucătărie?”

 1. Sa stii ca la asa utilitate nu m-am gandit,la bucatarie si eu doar stau mult in bucatarie,ideea este geniala pe care o voi aplica si eu,multumesc mult de pont!

  Reply
 2. Si eu iau tableta dupa mine doar pentru a vedea retetele si a ma inspira. Mai nou imi place sa ma inspir dupa retetele jamilei si gandesc in acelasi timp cu ea. Mai pun pe pauza, mai tai ceva si tot asa. Tot dupa badabum mi-am luat si eu tableta

  Reply
 3. Sa ne anunti cand vrei sa postezi live-urile 😉 Vreau sa ad si eu cum iau nastere bucatele alea ale tale care nu ingrasa…dar mai ales melcisorii cu scortisoara care mi-au ramas in cap 🙂

  Reply
 4. Interesant subiectul articolului abordat de tine. Față de telefon, pe tabletă poți vizualiza altfel o rețetă sau un video culinar și nu numai. Pe telefon, nu cuprinde exact toată informația și trebuie să dai cu zoom :)) sau stânga-dreapta.

  Reply
 5. Si eu folosesc tableta in bucatarie pentru a asculta muzica si pentru stiri, inregistrari sau chiar retete, din ce in ce mai des. E mai usor de urmarit video, e mai explicit-reteta iese sigur asa! 😀

  Reply
 6. Eu nu am tableta, dar folosesc telefonul pentru cam aceleasi lucruri ca si tine. Mai caut o reteta, mai ascult o muzica pentru relaxare si inspiratie, deci stiu exact ce zici. Cred ca toate gospodinele moderne aduc si gadgeturile in bucatarie.

  Reply
 7. Ma regasec complet in articolul tau! Si eu folosesc tableta in bucatarie, iar de curand si mama face asta :)) Asta inseamna sa fim trendsetteri, nu? :))

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.