5 motive pentru a alege scaune plastic copii de la Produse menaj

Scaune plastic copii de la Produse menaj

La început de grădiniță, toată lumea caută scaune plastic copii de la Produse menaj. Pregătirile pentru noul an școlar ar trebui să fie gata. Însă mai sunt câteva detalii de pus la punct. Dacă și tu ești în căutare de scaune plastic copii ideale, atunci ai nimerit bine. Când vine vorba de copii, punem accentul pe calitate. Ne dorim pentru ei tot ce e mai bun. Fiind copii, într-o continuă dezvoltare, sunt plini de energie. Lucrurile din jurul lor trebuie să reziste.

Produse menaj pune la dispoziție, ca de fiecare dată, mic mobilier destinat copiilor. Ele sunt ideale pentru creșe și grădinițe, școli și spații pentru activități pentru copii. Stocul este mare și se poate livra în cel mai scurt timp posibil.

5 motive pentru a alege scaune plastic copii de la Produse menaj

Știți că recomand doar produse de calitate! Mai ales când e vorba de produse pentru copii. Așa că trebuie să aveți încredere în recomandările mele. Produsele de la Produse menaj nu m-au dezamăgit niciodată.

Scaune plastic copii de la Produse menaj

 

1.Foarte rezistente

Produsele pentru copii trebuie să fie rezistente. Atât pentru a fi sigure pentru copii, dar și pentru a rezista în timp. Indiferent dacă alegem acest scaune pentru acasă sau pentru grădinițe, ne dorim ca ele să fie durabile. E bine să investim în lucruri de calitate pentru copii. Unele obiecte pot fi folosite mulți ani la rând.

2. Modulare, se pot stivui lejer

Principalul avantaj al acestor scaune plastic copii este faptul că pot fi stivuite. Chiar dacă sunt dintr-un material rezistent, mai dur, ele pot fi stivuite lejer. Astfel nu ocupă mult spațiu în încăpere. Pot fi adunate cu ușurință și depozitate când nu sunt necesare. Stivuite, scăunelele arată chiar frumos putând fi ușor mascate.

3. Culori variate

Produsele colorate sunt mult mai atrăgătoare pentru copilași. Optând pentru ele la grădiniță, copiii se vor atașa rapid de ele și vor veni cu drag zi de zi. Obiectele colorate îi înveselesc pe copii. Îi ajută să învețe mai bine culorile și să le deosebească. Acasă, având un scaun în culoarea preferată va fi atras să desfășoare activități creative.

4. Material non toxic

Când vorbim de lucruri pentru copii, ne gândim în primul rând la siguranța lor. Consider că e important ca materialul să fie non toxic, culoarea să nu se ia pe haine, mâini. Așa că mare grijă când alegeți produse din plastic colorat pentru copii.

5. Sigure pentru copii – marginile sunt rotunjite

Obiectele de mobilier pentru copii trebuie să fie sigure.  Să nu existe nici cel mai mic risc de a se răni. Aceste scaune plastic copii au marginile rotunjite. Deci ele sunt potrivite chiar și pentru copilașii foarte mici. Copiii găsesc atractiv orice obiect este în preajma lor. Cei mici, care încă nu umblă, caută orice sprijin pentru a se ridica. Cei mai mari au obiceiul de a trage după ei obiectul preferat. Există mereu riscul de a se împiedica. Aceste scaune plastic copii cu marginile rotunjite nu reprezintă niciun pericol în joaca celor mici.

Scaune plastic copii de la Produse menaj

Pentru bucuria, dar și siguranța copilului tău, alege scaune plastic copii!

Copilul trebuie să învețe de acasă să stea pe scăunel, să desfășoare anumite activități la măsuță. Având obiecte de mobilier atractive, dar și sigure, va fi atras de jocuri. Fiind din plastic, ele pot fi ușor igienizate dacă se pătează cu carioci, acuarele sau chiar mâncare. Aceste scaune reprezintă o investiție sigură pe termen lung pentru instituții pentru copii. Însă reprezintă și cea mai bună alegere pentru spațiul de joacă de acasă al copilului tău.

Tu ai opta pentru scaune plastic copii de la Produse menaj? Crezi că sunt suficient de sigure și de rezistente pentru micii năzdrăvani?

20 thoughts on “5 motive pentru a alege scaune plastic copii de la Produse menaj”

 1. Sunt atât de frumos colorate, au atâtea forme și aspecte încât îți vine să le alegi și dacă nu ai nevoie 🙂
  Copiii sunt atrași de culori și dimensiuni apropiate de ei cât și de forme.
  Consider necesare scaunele din plastic pentru copii cel puțin până devin mai mari.

  Reply
 2. Desi nu mai am copii si deocamdata nici nepoti care sa oloseasca astfel de scaune, sunt in asentiimentul tau. Un plus pentru culoare, ceea ce place copiilor, faptul ca sunt modulare si faptul ca sunt fabricate in asa fel incat copii sa nu se raneasca.

  Reply
 3. Sunt excelente scaunele astea colorate si pentr gradinite, dar si pentru acasa sau pentru spatii de joaca si activitati in centre comerciale sau clinici. Si noi i-am luat nepoatei de ziua ei un set masa si 2 scaunele din plastic roz cu fluturasi.

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.