Sufleul de Asli E. Perker recomandare lectură

18

Sufleul de Asli E. Perker – cea mai savuroasă carte

Sufleul de Asli E. Perker a fost una dintre cărțile citite cu mult drag. Am savurat-o chiar înainte de vacanță. Aveam nevoie de o lectură lejeră. Coperta m-a atras din prima. Nu știam cât de mult îmi va plăcea povestea. Titlul cărții îți dezvăluie doar puțin din ce ai nevoie să știi.

Minunata carte poate fi comandată de pe site-ul Editura Univers. Nu mai sta pe gânduri și comand-o. Savurează o lectură interesantă. Oferă această carte cadou pasionaților de bucătărie și de povești de viață!

Sufleul de Asli E. Perker sau sufletul bucătăriei!

Cartea spune povestea a trei familii din orașe diferite, Istanbul, New York și Paris. În fiecare familie, se întâmplă o tragedie. Și totuși ei trebuie să învețe să meargă mai departe. Atunci când cineva drag, moare, suferim nespus. Suntem de neconsolat. Însă într-o zi ne dăm seama că viața merge mai departe. Și ține doar de noi să meargă în direcția bună.

Când un membru al familiei, se îmbolnăvește, suferim. Ne asumăm sarcina grea, de a-i îngriji. Nu e ușor deloc. Însă ce putem face?

Sufleul de Asli E. Perker

Bucătăria – locul unde necazurile se uită

Dispariția persoanei dragi ne poate doborî. Însă pasiunile ei, ne pot ajuta să redescoperim viața.

Infirmitatea unei persoane din familii, ne poate învăța rețete noi. Orice necaz se uită atunci când ești în bucătărie și gătești.

A găti nu este ușor, dar poate fi relaxant. Cumpărarea ingredientelor poate dura mai mult decât crezi. Dar nu consideri timp pierdut, ci acumulare de sfaturi. Exersarea unor rețete te poate face specialist! Și ce este mai frumos decât încântarea oamenilor care gustă din preparatele tale?

Viața ne surprinde, de fiecare dată!

Cred că aceasta este concluzia cărții. Și învățatura din carte! Oricât am încerca să controlăm viața, nu putem. Destinul nu poate fi schimbat. E important să ne bucurăm de viață. Să nu încercăm să-i mulțumim pe toți, mai puțin pe noi. Niciodată să nu uităm de propria persoană și de binele personal. Astfel îi putem inspira și pe alții la o viață mai bună.

Cartea este ușor de parcurs, chiar dacă poveștile de viață sunt ușor triste. Am savurat fiecare pagină și mi-a plăcut la nebunie.

Da, viața este ca un sufleu! Trebuie să folosești cele mai bune ingrediente, cantitatea perfectă și să ai răbdare la final pentru a obține un rezultat minunat! Exact așa este și viața! Trebuie să ne condimentăm viața cu cele mai bune experiențe și persoane! Și să avem răbdare să vină lucrurile minunate! Pentru că ele vor veni! 

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

18 Comments

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
Oameni anxioși de Fredrik Backman
Oameni anxioși de Fredrik Backman recomandare carte

Oameni anxioși de Fredrik Backman - cartea mult așteptată Oameni anxioși de Fredrik Backman a fost cartea mult dorită. Îmi...

Close