Sub lună de șofran de Nicole C. Vosseler recomandare lectură

Sub lună de șofran – cartea mea de vacanță

Despre cartea aceasta, am citit doar recenzii pozitive. Mi-am dorit mult să o citesc. Știam că va fi o lectură aparte. Însă până acum nu s-a ivit ocazia. Dar când librăria Libris.ro mi-a oferit-o, am știut că va fi cartea mea de vacanță.

sub lună de șofran

Pentru vacanță, optez pentru cărți romantice, lecturi lejere. În categoria Literatură contemporană puteți găsi titluri ideale de vacanță!

Sub lună de șofran – aventură, dragoste, dramă

Este o lectură ușoară. Cele 580 de pagini, le-am parcurs lejer în vacanță. Acțiunea uneori te ține cu sufletul la gură. Poveștile de dragoste te ung la suflet.

Maya este fiica unui profesor de istorie. Ea locuiește cu familia în Anglia, într-o perioadă greșită. Îi place să studieze, însă accesul fetelor la școală nu este permis. Este perioada în care fetele se căsătoresc, se îmbracă frumos și participă la petreceri. Însă Maya își dorește să exploreze. Adoră aventurile. Nu știe că pasiunea ei pentru călătorii o va duce pe meleaguri străine, despre care doar a citit.

sub lună de șofran

Uneori e bine să visezi și să îți dorești. Universul va complota pentru ca tu să ajungi unde îți dorești. Povestea ei de dragoste cu Ralph începe frumos. Însă ia o turnură nedorită când părinții refuză să accepte căsătoria lor. Ralph ar urma să plece în război, iar părinții nu își doresc ca ea să plece să fie în pericol. Însă dorul de aventură ascuns sub dragostea față de Ralph, o împinge să fugă de acasă cu el. Căsnicia lor are părți frumoase, dar și grele. Însă partea cea mai frumoasă începe când ea este răpită de beduini.

Sub lună de șofran – cartea care te invită să te cunoști

Citeam această carte pe plajă. Și făceam multe pauze gândindu-mă la viață. Aventurile din viața noastră ne ajută să ne cunoaștem mai bine. Oamenii pe care îi avem alături, ne deschid ochii. De multe ori, privim viața cu alți ochi după o aventură.

Maya a dat dovadă de înțelepciune. Parcă ar fi simțit că această răpire a fost exact ce avea nevoie. Nu s-a temut niciodată pentru viața ei. Deși era în mijlocul deșertului. De multe ori, înconjurată de tâlhari. Dar simțea că oamenii din jurul ei, o pot proteja.

Această răpire, această călătorie prin deșert, o ajută să se descopere. O face să-și analizeze viața și să știe exact ce își dorește de acum înainte.

sub lună de șofran

O carte diferită de tot ce am citit până acum

Citesc rar cărți romantice. Le prefer pe cele cu subiecte mai dure, din viața reală. Însă pentru această vacanță, mi-am dorit o altfel de lectură. A fost o alegere foarte bună. Vă recomand să o citiți. Vă va relaxa, dar vă va ține și cu sufletul la gură. Iar la final, veți face o analiză a vieții voastre.

Ați citit cartea ”Sub lună de șofran”? Cum vi se pare?

Ce alte cărți asemănătoare ați citit și îmi puteți recomanda?

11 thoughts on “Sub lună de șofran de Nicole C. Vosseler recomandare lectură”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.