Recomandare concert ”Ștefan Bănică – Alerg printre stele” – 19 noiembrie – Cluj-Napoca

banica afis turneu 2013 - cu orase

Ștefan Bănică le dă întâlnire fanilor săi clujeni pe 19 noiembrie, de la ora 19.30, la Teatrul Național. Concertul din Cluj–Napoca face parte din turneul național de amploare, care se va desfășura pe parcursul lunii noiembrie în 10 dintre cele mai importante orașe din țară și care va purta numele celui mai recent single semnat Ștefan Bănică – “Alerg printre stele” .

  “De-abia aștept să ne vedem în luna noiembrie la concertele turneului 2013 –  “Alerg printre stele” – și să ne bucurăm unii de alții. Ca de obicei, noi cântăm, iar voi faceți atmosferă! Împreună putem crea seri de neuitat. Vă aștept cu mic, cu mare să alergăm printre stele, să fim liberi, să uităm pentru două ore de toate grijile și să ne sărbătorim prin muzică.”  – Ștefan Bănică

 În ultimii ani, ca un preambul al concertelor sale tradiționale de Crăciun și pentru a fi mai aproape de cei care-i iubesc muzica, dar nu pot de fiecare dată să ajungă la concertele de la Sala Palatului, Ștefan Bănică susține un turneu național alături de trupa sa, “Rock’n’Roll Band” și grupul “The 50’s”. Publicul, care așteaptă cu nerăbdare revederea, mereu surprinzătoare și emoționantă cu artistul, va avea parte și de această dată de un show de excepție, marca Ștefan Bănică. În concertele din cadrul turneului vor putea fi ascultate atât hituri binecunoscute și așteptate de public de fiecare dată, cât și cântece de pe albumul “Altceva”, de pe care artistul a lansat până în prezent nu mai puțin de patru single-uri: “Nu e prea târziu”, super-hitul “Ce e dragostea?” ft.Marius Moga, “Noaptea de Crăciun” și cel mai recent single, “Alerg printre stele” ft.Pacha Man, care dă și titlul turneului din acest an. Albumul “Altceva” a fost premiat la Gala Premiilor Muzicale Radio România din luna martie a acestui an pentru “Cel mai bun album al anului”, Ștefan Bănică fiind desemnat în cadrul aceleiași gale „Cel mai bun interpret” și “Artistul anului 2012”.

Pregătesșe-te să alergi printre stele alături de Ștefan Bănică! Concertul toamnei vine în orașul tău: Ștefan Bănică – “Alerg printre stele”!

Plurivalența sa artistică, palmaresul impresionant de premii și distincșii, pasiunea, dăruirea și profesionalismul care îi caracterizează cei peste 25 de ani de carieră prolifică în muzică, teatru, film și televiziune sunt certitudini care confirmă că Ștefan Bănică este unul dintre cei mai iubiți și respectați artiști români.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=sZjqTiVKq6M]

Biletele sunt disponibile la Agenţia Teatrală (orar 11 – 17) şi la Casa de Cultură a Studenţilor (orar 10-19).

Preţul unui bilet variază în funcţie de categorie:

Categoria I: 100 lei.

Categoria II: 80 lei.

Categoria III: 60 lei.

Spectacolul va avea loc la Teatrul Național din Cluj – Napoca, luni, 11 noiembrie, ora 19!

Ne vedem acolo!

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.