Ce informații utile găsești pe site-ul de parenting Ghindoc.ro

Ești părinte? Te invit să descoperi site-ul de parenting Ghindoc.ro

Site-ul de parenting Ghindoc.ro te ajută să fii un părinte mai informat. E de datorita ta, ca părinte, să te documentezi. Consider că e bine să știm la ce să ne așteptăm. Și cum să reacționăm în diferite situații.

Sănătatea și siguranța copilului nostru sunt pe primul plan. Ne dorim tot ce e mai bun pentru el. Acordăm o atenție sporită îngrijirii lui. Pentru a ne asigura că ne creștem copilul armonios, trebuie să ne informăm zi de zi. Astfel vom fi pregătiți și vom ști ce e de făcut în problema care apare.

Ce informații utile ne pune la dispoziție site-ul de parenting Ghindoc.ro?

Bucuria de a fi părinte este nemăsurată. Însă pe cât de bucuros ești, pe atât de tare te cuprinde panica. Fiecare plânset, scâncet, te poate stresa. Cu cât ești mai bine informat, știi ce e normal și când e cazul să te îngrijorezi.

Igienă și îngrijire

Un copil bine îngrijit se va dezvolta armonios. Cu cât va fi mai bine îngrijit, cu atât va fi mai sănătos. La igiena bebelușului, trebuie să fim atenți. Site-ul de parenting Ghindoc.ro ne oferă multe informații utile, amintim câteva:

 • cum facem corect băiță bebelușului și cum alegem cele mai potrivite cosmetice pentru igienă,
 • cum să alegem aparatul de aerosoli potrivit, dar și ce să alegem între batista bebelușului și aspiratorul nazal,
 • remedii pentru a crește imunitatea, dar și informații despre vaccinul antigripal.

Educație și joacă

Părinții trebuie să se ocupe de educația celui mic. Prin joacă, copilul poate primi cea mai bună educație. Nu uitați și de cărți și jocuri potrivite vârstei. Aveți răbdare și jucați-vă. Profitați! Sunt cele mai frumoase momente care nu se mai întorc. Joaca ajută copilul să se dezvolte. Iar astfel veți petrece timp de calitate împreună. Copilul se va bucura să se joace cu părintele. Părintele va avea posibilitatea de a se deconecta.

Acest site de parenting discută și despre:

 • bunele maniere la copii,
 • cum să treci cu bine peste prima zi la grădiniță,
 • chiar și câteva cântece vesele pentru copii.

Joaca înseamnă jocuri, jucării și mișcare în aer liber. Pentru a-l determina să stea afară, trebuie să-i găsești câteva preocupări interesante și atractive. Pe site, vei găsi informații despre:

 • trambulina pentru copii,
 • căsuța veselă de exterior,
 • piscina gonflabilă pentru zilele călduroase, dar și jucăriile de plajă.

Alimentație

Alimentația copilului este una dintre principalele preocupări ale părinților. Un copil hrănit corespunzător, va fi vesel, plin de energie și sănătos. Site-ul de parenting ne învață:

 • avantajele alăptării, dar și când să oferim apă bebelușului,
 • cum să începem diversificarea și ce scaun este potrivit pentru bebeluș,
 • cum să determinăm copilul să accepte alimentele sănătoase.

Site-ul de parenting Ghindoc.ro – sursă de informații

Când e vorba de parenting, avem impresia că le știm pe toate. Pe măsură ce timpul trece, ne confruntăm cu diverse situații. Și atunci e important să știm de unde ne putem lua informația necesară și potrivită. Meseria de părinte este cea mai grea pentru că ai mereu ceva de învățat. Dar este una dintre cele mai frumoase meserii.

E important să avem unde să căutăm informațiile necesare. De multe ori, căutând despre un subiect informații, putem găsi  și altele utile. Cu cât vom fi mai bine documentați, vom trece mai ușor peste incidente. Informațiile în plus nu strică niciodată. Ele ne pot ajuta mai mult decât putem crede.

Tu unde cauți răspunsuri la întrebările legate de copilul tău? Apelezi des la site-uri de parenting? 

22 thoughts on “Ce informații utile găsești pe site-ul de parenting Ghindoc.ro”

 1. E clar ca ghindoc.ro este genul de site pe care proaspetele mamici fac coada pentru a gasi sfaturi utile in cresterea si ingrijirea bebelusilor care le dau provocari noi in fiecare zi. Chiar si eu, daca nu sunt mama, ii urmaresc pe Instagram si imi place ca sunt comunicativi.

  Reply
 2. Am intrat si eu pe site sa vad despre ce e vorba. Voi tine cont de el in viitorul apropiat, cand voi avea nevoie de sfaturi.🖤

  Reply
 3. Recunosc ca in primii ani de viata eram zilnic pe site-urile de parenting pentru ca vroiam sa fiu pusa la curent cu tot ceea ce este bine de facut pentru o dezvoltare frumoasa si armonioasa. Acum intru putin mai rar, doar cand am nevoie de o anumita informatie

  Reply
 4. Nu sunt parinte, insa acest site mi se pare foarte util pentru cei care se pregatesc sa devina parinti. Am intrat si eu acum pe site si mi se pare foarte fain conceputa 🙂

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.