ShoeBox 2012 – cadoul din cutia de pantofi

ShoeBox 2012 – cadoul din cutia de pantofiAtunci când spunem Crăciun, inevitabil ne gândim la cadouri pentru cei dragi, și chiar și pentru noi. Dar ce facem cu cei care nu pot să le ofere copiilor un cadou? Haideți să le oferim noi cadouri pe care să le poată pune părinții sub brad în ajun de Crăciun. Fiecare copil, indiferent de vârstă trebuie să fie fericit de Crăciun.

Campania ShoeBox este una minunată și sper să se poată realiza an de an. An de an să se strângă tot mai multe cadouri și tot mai mulți copii să simtă că e Crăciun și în casa lor.

Ce este ShoeBox? O inițiativă de ajutorare a copiilor orfani sau care provin din familii nevoiașe.

Fiecare dintre noi putem ajuta și fără un efort prea mare. Avem nevoie de o cutie de pantofi pe care o împachetăm frumos în hârtie de ambalat. Punem în cutie diverse lucruri ce pot fi necesare unui copil, de la cărți, rechizite pentru școală, un fular, mănuși, o căciulă, șosete, chiar și haine, dacă cutia e mai mare, jucării, câteva dulciuri, fără fructe sau produse în borcane, lumânări, am înțeles că unii nu au nici curent electric, o felicitare în care să le scrieți câteva cuvinte frumoase.

Nu lipiți capacul, de acest lucru se vor ocupa cei de la sediu de preluare a cutiilor. Ei vor închide cutia și vor pune o etichetă, indicând sexul și vârsta copilului.

Termenul limită de predare a cutiilor este 15 decembrie.

Clujenii au la dispoziție două locații unde pot preda cutiile:

  • sediul iQuest, Calea Motilor 6-8, etaj 8, Room D. (vis-a-vis de primaria Cluj-Napoca, in curte cu ING Bank);
  • sediul CS Universitatea Cluj str. Cardinal Iuliu Hossu 23-25 la etaj.

Dacă nu sunteți din Cluj, aveți aici locații pentru alte orașe.

Tu ce vei pune în cutie? Sau ai predat-o deja?

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.