ShoeBox 2013 – cadoul din cutia de pantofi!

ShoeBox-300X250

Mă bucur să pot anunța că începe ediția cu nr 7 a campaniei ShoeBox!  Despre acest proiect am scris și anul trecut, și cu același entuziasm și emoții scriu și în acest an. E un proiect frumos, în care an de an se deschid noi locații, și ne gândim cu drag că an de an vom reuși să facem fericiți tot mai mulți copii nevoiași. Avem ocazia să le dovedim că mai există și oameni cu inimă mare care vor să ajute.

Trebuie să știți că perioada de colectare a cutiilor începe pe 15 noiembrie și se termină pe 13 decembrie. Lista cu locațiile o găsiți aici , indiferent din ce oraș/țară sunteți, puteți contribui la zâmbetul unor copilași nevoiași.

Bun, și acum să-ți spun cum ne poți ajuta:

  • ai nevoie de o cutie de pantofi goală, hârtie de împachetat, de preferință cât mai veselă și cu imagini de iarnă/Crăciun, timp și bani pentru a merge la cumpărături sau pentru a face puțină ordine prin lucruri și a decide la ce puteți renunța;
  • ambalăm cutia și capacul separat cu hârtie;
  • gândiți-vă cam pentru ce copil vreți să faceți cadoul, fetiță sau băiat și aproximativ vârsta, copiii sunt între 2 și 18 ani;
  • în cutie putem pune dulciuri (napolitane, ciocolată, biscuiți), produse de igienă personală (deodorant, săpun, gel de duș, pastă și perie de dinți, șampon, absorbante, creme), obiecte de uz școlar (cărți, caiete, penar, creioane, pixuri), jucării potrivite vârstei și sexului,  obiecte de îmbrăcăminte (fular, mănuși, căciulă, șosete, bluze), lumânări, felicitare care să cuprindă câteva cuvinte frumoase și urări de sărbători), orice alt lucru pe care doriți să-l oferiți, v-ar plăcea să primiți.

Important – nu puneți în cutii lucruri pe care nici vouă nu v-ar plăcea să le primiți, dacă puneți în cutii lucruri pe care le aveți prin casă, spălați-le sau curățați-le puțin înainte.

Puneți lucrurile frumos în cutie și mergeți în locația cea mai aproape de dvs. Acolo cutia va fi închisă și etichetată.

Eu abia aștept să merg la cumpărături de cadouri pentru copilașii care le așteaptă cu nerăbdare!

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.