Nu vă uitați bunicii! Nepoți de Crăciun – ediția 4!

0

coverpic-01

Mereu ne scuzăm că nu avem timp suficient să ne vizităm părinții și bunicii. Fie că sunt departe, fie că sunt aproape, și cu atât mai mult dacă sunt singuri, nu îi uitați mai ales de Sărbători. Dacă timpul trece mai greu pentru ei, de sărbători resimt cel mai tare lipsa familiei, și cea mai mare fericire a unui bunic este să-și vadă nepoții. Știu că în perioada sărbătorilor suntem ocupați cu pregătirile, iar de sărbători, musafirii ne ocupă tot timpul, dar cred că puteți să vă rupeți câteva ore să stați cu bunicii. Merită și nu uitați că și noi vom ajunge bunici!

Nu uitați nici de bunicii care nu mai au nepoți și sunt singuri. Pentru ei,  organizăm cea de-a 4-a ediție NEPOȚI de CRĂCIUN, care va avea loc sâmbătă, 14 decembrie 2013 la Polus Center Cluj Napoca! An de an am reușit să creștem și să facem tot mai mulți bunici fericiți, în 2010 am reușit să fim nepoți pentru 50 bunicuți, în 2011 pentru 400 bunicuți, iar în 2012 pentru 750 bunicuți, iar anul acesta vrem să ajungem să fim nepoți pentru  1000 de bunicuți!

Orice poate fi nepot de Crăciun, chiar și companiile! Trebuie doar să vrei! 

Vă invităm să vă alăturați nepoților pe facebook, twitter și/sau blog pentru a afla toate noutățile cu privire la ediția cu numărul 4!

Crăciunul este o sărbătoare magică și nimeni nu are voie să fie singur!

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
îngrijire ten cu pori dilatați
Îngrijire ten cu pori dilatați cu produse Notino

Îngrijire ten cu pori dilatați - răbdare și atenție Îngrijire ten cu pori dilatați poate fi o adevărată provocare. Ne...

Close